We Connect Start

Verbindt, ondersteunt en brengt je ontspannen naar je bestemming

Naar de App Store Naar de Play Store
We Connect

De slimme verbinding met je Volkswagen ID.

Rijd je een model uit de ID. familie? Dan ga je voortaan niet alleen volledig elektrisch de weg op, maar ben je met We Connect Start ook volledig online. Met de online diensten van We Connect Start haal je ook digitale assistenten de auto binnen die je actuele informatie geven over het laden van de auto of de verkeerssituatie. Ook bedien je bepaalde functies op afstand via je smartphone.

Blijf het verkeer voor

Vanaf nu manoeuvreer je ongestoord door het verkeer want jouw Volkswagen ID. denkt met je mee. Je navigatiesysteem heeft realtime toegang tot verkeersinformatie, herkent ongevallen, wegwerkzaamheden of andere verkeersverstoringen en stelt je altijd de optimale route voor. Zo bespaar je tijd en ben je ontspannen onderweg.

Altijd klaar voor vertrek

Wil je de resterende actieradius van jouw ID. checken? Via je smartphone heb je in de We Connect ID. app altijd zicht op de laadstatus en resterende actieradius van de accu en kun je zien of de laadkabel is aangesloten. Zo ja, dan kun je een laadsessie vanaf de bank starten of beëindigen.

Volledig op jou ingesteld

Is het buiten snikheet of ijskoud? Met de app stel je heel eenvoudig een aangename temperatuur in de ID. in. Je kunt op je smartphone de airconditioning aan- of uitzetten en de gewenste temperatuur instellen. Extra comfortabel: de stoelverwarming kun je ook al voor de rit instellen. Voor direct een comfortabel gevoel zodra je instapt.

Volledig verbonden met laadstations

We Connect Start zorgt voor verbinding. Is de accu van jouw ID. bijna leeg? Dan gaat de app automatisch op zoek naar laadstations in de buurt en geeft de prijzen, openingstijden, bezette laadstations en het stekkertype weer. De routebeschrijving naar het geselecteerde station kan vervolgens worden aangegeven. Makkelijker bestaat niet.

Altijd een goede kaart voor in het verkeer

In de modellen van de ID. familie worden de navigatiekaarten automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie. Wanneer de auto online is, werkt het infotainmentsysteem het kaartmateriaal namelijk rechtstreeks in de auto bij en installeert het systeem het materiaal.

Verbonden met de We Connect ID. app

Download de comfortupdate voor de ID. familie: De We Connect ID. app is de toegang tot jouw ID. en alles wat je nodig hebt. De app verandert je smartphone namelijk in een afstandsbediening waarmee je meerdere nuttige wagenfuncties kunt bedienen. Zo heb je altijd zicht op jouw ID., ook als je even niet in de auto zit.

 

Naar de Apple App Store >
Naar de Google Play Store >

Eenvoudig registreren en starten maar

Hoe je We Connect Start in een paar stappen activeert en onze digitale diensten in de auto en op de smartphone gebruikt, kun je hieronder lezen.

1. Download de We Connect ID. app
1. Download de We Connect ID. app

Je kunt de We Connect ID. app voor je smartphone gratis downloaden. Afhankelijk van het besturingssysteem vind je de We Connect App voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

Naar de Apple App Store >
Naar de Google Play Store >

2. Maak jouw gebruikersaccount aan
2. Maak jouw gebruikersaccount aan

Meld je aan in de app met jouw Volkswagen ID. Indien je nog geen Volkswagen ID hebt aangemaakt, begeleidt de app je stap voor stap door de registratie.

Aanmelden of registreren

3. Voeg uw Volkswagen toe
3. Voeg uw Volkswagen toe
Voeg jouw Volkswagen met behulp van het chassisnummer (VIN) toe aan jouw gebruikersaccount in de We Connect ID. app. Je vindt het VIN op het kentekenbewijs en op de voorruit van jouw voertuig.
4. Activeer We Connect Start
4. Activeer We Connect Start
Volg tot slot voor de activering de instructies via de app om het contract voor We Connect Start af te sluiten. Vanaf nu til jij elke rit naar een hoger niveau met een hoop intelligente diensten.