We Connect diensten

Veiligheid

Hulp snel ter plaatse

Je maakt een rit in de natuur en krijgt een lekke band? Geen probleem. In plaats van je te ergeren, activeer je gewoon de pechoproep en hulp is onderweg. Ook als je een ongeval hebt met je auto, ben je in goede handen. Want bij noodsituaties wordt er automatisch hulp opgeroepen. Je wordt zo goed mogelijk geholpen en men blijft met je in contact tot de hulpdiensten aankomen. Dat is veiligheid.

Noodoproepservice

Met de dienst Noodoproepservice wordt in noodgevallen voor je gezorgd. Want bij ernstige ongevallen, bijvoorbeeld met airbagactivering, wordt automatisch hulp ingeroepen. Als jouw Volkswagen een ongeval registreert, brengt de dienst de verbinding met de alarmcentrale van Volkswagen tot stand en stuurt belangrijke informatie door naar de hulpdiensten. Jij hebt de mogelijkheid om met één druk op de knop hulp in te roepen.

Pechoproep

Bij pech zijn wij snel ter plaatse. Met één druk op de knop kun je de pechoproep in de auto activeren en gegevens over je positie en auto naar de Volkswagen hulpdienst sturen. Een medewerker helpt je vervolgens de oorzaak van de pech vast te stellen of kan zo nodig een servicevoertuig naar je sturen als het probleem niet direct kan worden opgelost.

Online alarmsysteem

Leun ontspannen achterover, want jouw Volkswagen kan op zichzelf passen. Wanneer men probeert in te breken in jouw auto, word je door de We Connect app via jouw smartphone of per e-mail geïnformeerd.*

* Alleen in combinatie met de optionele diefstalwaarschuwing

Gebieds- en snelheidswaarschuwing

Met de dienst Gebiedswaarschuwing heb je jouw Volkswagen steeds in het zicht. Laat je automatisch waarschuwen als je auto bepaalde gebieden op vastgestelde uren van de dag binnenrijdt of verlaat. De dienst Snelheidswaarschuwing stelt je in staat gekozen snelheidsbeperkingen te activeren, waarop de bestuurder van jouw auto zich moet oriënteren.