We Connect diensten

Comfort

Precies op maat

Met de We Connect app snapt je Volkswagen je beter dan ooit. Zo kun je 'm bijvoorbeeld met je stem bedienen, en weet hij ook nog eens wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Dat is pas echt teamwork.

Personalisering

Heb je je auto gekoppeld aan je VW-account? Dan herkent je Volkswagen je direct wanneer je instapt. Je persoonlijke voorkeuren worden automatisch ingesteld, zoals je stoelinstelling, de verlichting, de airconditioning, de navigatie en de bestuurdershulpsystemen. Extra handig, wanneer er verschillende gezinsleden in je auto rijden.

Online spraakbediening

Met de online upgrade van de optionele spraakbediening, bedien je je auto nog makkelijker met je stem. Kies online je lievelingsmuziek, zoek je favoriete webradiozender en navigeer makkelijk naar je bestemming met de intuïtive doelingave. In de Golf kun je bovendien e-mails dicteren en laten voorlezen of je In-Car apps bedienen - zonder dat je blik daarbij afdwaalt van de weg.

Online interieurvoorverwarming

Op koude dagen verwarm je je Volkswagen vast voor tijdens het ontbijt. Met de online interieurvoorverwarming* kun je bovendien vertrektijden via de We Connect app vastleggen, zodat je altijd in verwarmde auto met ontdooide ramen stapt.

* alleen in combinatie met de optionele uitrusting Interieurvoorverwarming.

Mobiele sleutel

Wil je snel de deur uit, maar kun je je autosleutels niet vinden? Geen probleem. Je opent en start je Volkswagen gewoon met je smartphone als mobiele sleutel*. En stuur digitale sleutels aan je vrienden en gezinsleden, zodat ze makkelijk gebruik kunnen maken van je auto.

* Enkel beschikbaar met het optionele navigatiesysteem 'Discover Pro' en bij verbinding met de We Connect app. Initieel zijn er voor de Passat en de Arteon vijf gratis mobiele sleutels ter beschikking. De mobiele sleutels zijn gedurende de eerste 4 jaar na het afsluiten van het We Connect-contract verwijderbaar. Het doorgeven van een mobiele sleutel vereist een identiteitscontrole van de sleutelverzender via het Volkswagen Ident-proces. Na de installatie op een compatibele smartphone heeft de mobiele sleutel een aan het eindapparaat gekoppelde geldigheid van één jaar.