We Connect diensten

Alles over je auto

Alles wat je moet weten

Je ligt in bed en het schiet je te binnen: heb ik het licht van de auto wel uitgedaan? Zit hij wel op slot? Gelukkig hoef je je daarover geen zorgen meer te maken, want je kunt dit gewoon via je smartphone bekijken. Hier zie je ook waar je de auto geparkeerd hebt. En je telefoon informeert je over meldingen en naderende onderhoudsinspecties. Je bent dus helemaal op de hoogte.

Digitale wagendocumentatie

Jouw Volkswagen Golf biedt je tal van technische functies en mogelijkheden. Daarom is het instructieboekje voor de Golf niet alleen gedrukt of online in te zien, maar ook als voorgeïnstalleerde app rechtstreeks op het infotainmentsysteem van jouw auto. Met het digitale instructieboekje vind je snelle, overzichtelijke en begrijpelijke antwoorden op al jouw vragen - interactief en gemakkelijk via het We Connect-webportaal of rechtstreeks in het infotainmentsysteem van jouw auto.

Portieren en licht

Met de dienst Portieren en licht controleer je heel eenvoudig in de app of de portieren van jouw Volkswagen vergrendeld zijn en of het licht is uitgeschakeld. Snel inzichtelijk voor een geruststellend gevoel.

Rijgegevens

De functie Rijgegevens analyseert jouw rijgedrag en biedt je bijvoorbeeld informatie over het gemiddeld verbruik.

Parkeerpositie

Met de dienst Parkeerpositie is één tik op je smartphone voldoende om te zien waar jouw auto staat. En indien nodig ook hoe je daar het snelst komt.

Wagenstatus

Altijd inzicht in alle relevante autogegevens. Bekijk bijvoorbeeld de resterende actieradius, de actuele kilometerstand of lampjes die branden bij problemen.