Entertainment

Non stop entertainment. Het beste vermaak in je ID.

Ga je op vakantie met je elektrische auto? Met internetverbinding in je ID. is vervelen verleden tijd. De webradio biedt een eindeloze selectie van wereldwijde radiostations en podcasts - en als onderdeel van VW Connect Plus regelt Volkswagen het datavolume volume voor je. Wie liever online surft, kan gebruikmaken van de wifihotspot*. Zo vliegt de rit voorbij.

* Privédatapakketten vereist (Cubic Telecom of tethering met eigen smartphone).

Webradio in jouw ID.

Jouw ID. biedt je een gevarieerde radio-ontvangst met de webradio. En het beste: Volkswagen regelt het datavolume voor jou als onderdeel van VW Connect Plus. Dit betekent dat je makkelijk online naar je favoriete zenders luistert. Kies uit ongeveer 40.000 internationale radiostations of een breed scala aan podcasts, die je via een overzichtelijke zoekfunctie in onze databank kunt vinden.

Wifihotspot in jouw ID.

Ook je mede-passagiers hoeven het niet zonder internet te doen. De geïntegreerde wifihotspot maakt het mogelijk om op maximaal acht apparaten tegelijk te surfen. De datapakketten van Cubic Telecom bestel je rechtstreeks in je auto. Wel zo makkelijk.

Datapakketten van Cubic Telecom in jouw ID.

Razendsnel internet in jouw ID. Via onze partner voor mobiele communicatie Cubic Telecom kan je extra datavolume kopen voor de eSIM die permanent in de elektrische auto is geïnstalleerd. Zo geniet je vrijwel onbeperkt van entertainment. Allemaal dankzij de geïntegreerde wifihotspot. Het voordeel: de datapakketten gebruik je in veel verschillende Europese landen. En het overzicht in de kosten? Die bekijk je wanneer je dat wil.

Meer te weten komen