Comfort

Persoonlijk comfort. Klaar voor vertrek, wanneer jij dat bent

In de kou de deur uit? Dan is het wel zo fijn als je ID. volledig is opgeladen en een prettige temperatuur heeft bij het instappen. Vervolgens worden jouw persoonlijke comfortinstellingen in de auto geactiveerd. Met de woorden “Hallo ID., breng me naar het werk” begint de navigatie. En wanneer je dat wil, installeert je ID. 's nachts de nieuwste software via een over-the-air update. Dat is pas teamwork.

Personalisatie in jouw ID.

Je ID. begroet je altijd persoonlijk: je zitpositie, spiegelinstelling, verlichting, comfortklimaat en rijassistentie worden opgeslagen in jouw bestuurdersprofiel en geactiveerd wanneer je inlogt via jouw Volkswagen ID. Zo handig kan elektrisch rijden zijn.

Over-the-air updates voor jouw ID.

Dankzij de over-the-air updates blijft jouw elektrische auto up-to-date met de nieuwste Volkswagen-technologie. Via de mobiele dataverbinding ontvangt je auto een nieuw softwarepakket, waarmee de bediening en het comfort worden verbeterd en nieuwe functies voor je klaarstaan - en dat allemaal zonder een bezoek aan de servicepartner.

Vertrektijden plannen

De juiste voorbereiding maakt elektrisch rijden nog comfortabeler. Zo kan je met de Volkswagen app vertrektijden instellen waarop je elektrische auto opgeladen en op een comfortabele temperatuur bij het laadstation op jou staat te wachten. Er kunnen zelfs afzonderlijke vertrektijden worden ingesteld voor verschillende oplaadlocaties en dagen van de week. Zo is je ID. goed afgestemd op je plannen.

Nooit meer krabben met jouw ID.

Via VW Connect kan je je ID. op een comfortabele temperatuur instellen voordat je vertrekt - wanneer jij dat wil of automatisch op je gebruikelijke vertrektijden. Zo stap je tijdens de zomer in een heerlijke koele auto en word je in de winter warm onthaald. En ja, ook ijskoude ramen behoren tot het verleden.

Online spraakbediening in jouw ID.

Als je onderweg naar een radiozender wil luisteren, laadstations voor elektrische auto's wil vinden of een andere route wil kiezen, hoef je het alleen maar te zeggen - want je ID. luistert naar je. Je kunt een hoop infotainment- en voertuigfuncties bedienen via de intuïtieve stembediening zonder je blik van de weg te moeten halen. En het beste eraan: je hoeft geen spraakcommando's uit je hoofd te leren. Een vriendelijke “Hallo ID.” volstaat om je ID. klaar te maken voor je instructies.

Informatie-oproep in jouw ID.

Heb je onderweg vragen over online diensten of het gebruik van je voertuig? In je ID. is het antwoord slechts een klik verwijderd. Met de informatie-oproepknop word je automatisch doorverbonden met de klantenservice van Volkswagen, die je snel informatie en hulp biedt.