Auto in één oogopslag

ID. in één oogopslag.
Altijd op de hoogte

Zit je 's avonds op de bank en vraag je je opeens af of je elektrische auto wel voldoende is opgeladen? Geen zorgen. Met één blik op je smartphone zie je de status van de accu en check je of je ID. is vergrendeld en of de lichten uit zijn. Wanneer de temperaturen laat op de avond dalen, herinnert je app je eraan dat de accu moet worden voorverwarmd. Zo kan de volgende dag ontspannen beginnen.

Voertuigstatus van jouw ID.

Via de Volkswagen app zie je de laadstatus en de actieradius van je elektrische auto. Weet je niet zeker of de portieren en ramen gesloten zijn? Of twijfel je of het licht in de ID. uitgeschakeld is? Ook dit kan je met behulp van de app vanuit je luie stoel te weten komen. Een geruststellend gevoel.

Parkeerpositie van jouw ID.

In een nieuwe stad of op een grote parkeerplaats vind jij altijd met gemak je auto terug. De Volkswagen app onthoudt namelijk de laatste locatie van je ID. en navigeert je er direct heen. Dat zal je heel wat omdwalingen besparen.

Temperatuursaanwijzingen voor jouw ID.

Lage buitentemperaturen kunnen de prestaties van de accu beïnvloeden. De Volkswagen app stuurt je een herinnering om de accu voor te verwarmen of op te laden wanneer het kwik op jouw locatie flink daalt. De app adviseert je een vertrektijd in te stellen of om jouw ID. op te laden om te voorkomen dat de actieradius door de kou afneemt.

Laden met jouw ID.

De Volkswagen app verandert jouw smartphone in een afstandsbediening waarmee je je laadprocessen makkelijk kunt starten en stoppen. Daarnaast kan je de resterende laadtijd, de huidige actieradius en de laadstatus van je elektrische auto in de gaten houden - zelfs wanneer je er niet in zit.

Digitale voertuigdocumentatie in jouw ID.

Je kan nu makkelijk belangrijke gebruiksinformatie raadplegen in de digitale voertuigdocumentatie in het infotainmentsysteem van je ID. Zo krijg je snel antwoord op je vragen over functies, online diensten en rijassistentiesystemen van je elektrische auto wanneer je die nodig hebt. De activering van VW Connect is niet nodig voor het eerste gebruik, maar is een voorwaarde voor latere updates via het infotainmentsysteem.