Activering

VW Connect voor ID.-modellen activeren

Laat je voor, tijdens en na de rit assisteren door online diensten. Wij begeleiden je stap voor stap door het activeringsproces.

Jouw weg naar een verbonden ID.

Let op, voor een volledig gebruik van de functionaliteiten is een Volkswagen ID. gebruikersaccount en een afzonderlijk contract met Volkswagen AG over het gebruik van mobiele online diensten vereist.

1. Volkswagen app downloaden

1. Volkswagen app downloaden

Download de Volkswagen app voor Android of iOS gratis.

Volkswagen app in de App Store
Volkswagen app in de Play Store

2. Volkswagen-gebruikersaccount aanmaken

2. Volkswagen-gebruikersaccount aanmaken

Meld je in de app aan met je Volkswagen ID. Indien je nog geen Volkswagen ID hebt aangemaakt, begeleidt de app je stap voor stap door de registratie.

Aanmelden of registreren

3. Auto volgens chassisnummer toevoegen

3. Auto volgens chassisnummer toevoegen

Voeg je Volkswagen toe aan jouw gebruikersaccount met behulp van jouw chassisnummer (VIN) in de Volkswagen app. Je kan het chassisnummer vinden achter de voorruit van jouw auto of in het kentekenbewijs.

4. VW Connect activeren

4. VW Connect activeren

Vul het VW Connect-contract in zoals weergegeven in de app en navigeer vervolgens naar 'VW Connect verbinden' in jouw infotainmentsysteem. Als je nu de getoonde code invoert via de knop 'Scan code' van je Volkswagen app, is VW Connect geactiveerd.

Zo activeer en gebruik je VW Connect voor ID.

Volg onze activeringsinstructies om verbinding te maken met jouw ID.

Instructie voor activering bekijken

Volkswagen app download

Maak verbinding met jouw ID. met geselecteerde online diensten, relevante voertuiginformatie en de We Charge-oplaadservice. Scan de code en download de app direct op je smartphone.

Ervaar alle voordelen van VW Connect en Car-Net in een app. Download de Volkswagen app voor jouw smartphone en maak verbinding met je Volkswagen.

Naar de App Store  Naar de Play Store