Activering

We Connect voor ID.-modellen activeren

Laat je voor, tijdens en na de rit assisteren door online diensten. Wij begeleiden je stap voor stap door het activeringsproces.

Jouw weg naar een verbonden ID.

Let op, voor een volledig gebruik van de functionaliteiten is een Volkswagen ID. gebruikersaccount en een afzonderlijk contract met Volkswagen AG over het gebruik van mobiele online diensten vereist.

1. We Connect ID.-app downloaden

1. We Connect ID.-app downloaden

Download de We Connect ID.-app voor Android of iOS gratis.

We Connect ID. in de App Store
We Connect ID. in de Play Store

2. Volkswagen-gebruikersaccount aanmaken

2. Volkswagen-gebruikersaccount aanmaken

Meld je in de app aan met je Volkswagen ID. Indien je nog geen Volkswagen ID hebt aangemaakt, begeleidt de app je stap voor stap door de registratie.

Aanmelden of registreren

3. Auto volgens chassisnummer toevoegen

3. Auto volgens chassisnummer toevoegen

Voeg je Volkswagen toe aan jouw gebruikersaccount met behulp van jouw chassisnummer (VIN) in de We Connect ID.-app. Je kan het chassisnummer vinden achter de voorruit van jouw auto of in het kentekenbewijs.

4. We Connect activeren

4. We Connect activeren

Vul het We Connect-contract in zoals weergegeven in de app en navigeer vervolgens naar 'We Connect verbinden' in jouw infotainmentsysteem. Als je nu de getoonde code invoert via de knop 'Scan code' van je We Connect ID.-app, is We Connect geactiveerd.

Zo activeer en gebruik je We Connect voor ID.

Volg onze activeringsinstructies om verbinding te maken met jouw ID.

Instructie voor activering bekijken

We Connect ID.-app download

Maak verbinding met jouw ID. met geselecteerde online diensten, relevante voertuiginformatie en de We Charge-oplaadservice. Scan de code en download de app direct op je smartphone.

Ervaar alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de We Connect ID. app voor jouw smartphone en maak verbinding met je Volkswagen.

Naar de App Store  Naar de Play Store