Economy Service

Voordelig onderhoud voor je Passat

Volkswagen Passat

Voordelig onderhoud voor je Volkswagen Pheaton.

Gaat je Volkswagen Pheaton al wat langer mee? Dan kom je in aanmerking voor Economy Service. Je profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties die uitgevoerd worden door de monteurs die officieel gecertificeerd zijn door de Volkswagen fabriek.

  • Lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs
Prijzenoverzicht onderhoud Volkswagen Passat 7 2010 - 2014 (362).

De Volkswagen Passat 7 (bouwjaar tot en met 2014) heeft bij maximaal 30.000 kilometer of bij maximaal 2 jaar een Longlife onderhoudsbeurt nodig. Middels de service-indicator in de boordcomputer geeft de Passat zelf aan wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden. De Passat valt binnen Economy Service wat betekent dat je een vaste lage prijs betaalt voor onderhoud en reparaties die volgens fabrieksvoorschrift worden uitgevoerd. Een ander voordeel is dat je gratis pechhulp ontvangt en gratis APK kunt laten uitvoeren bij onderhoud. Als de Passat toe is aan een nieuwe distributieriem, remschijven, autobanden, ruitreparatie of als je schade hebt gereden kun je ook een afspraak maken bij de Volkswagen dealer.

 

 

Basis onderhoud.*
Longlife
Onderhoudsservice 
 € 345
ACTIE: APK all-in
(gratis bij onderhoud)
 € 25***
Extra onderhoudspakketten.*
Extra inspectie  € 40
Bougies vervangen € 235
Interieurfilter vervangen € 40
Luchtfilter vervangen € 65
Brandstoffilter vervangen € 130 
Remvloeistof vervangen € 65
ATF verversen € 315
Reparatieprijzen.**
Remblokken vóór € 520
Remblokken achter € 290 
Remschijven- en blokken
vóór
€ 920
Remschijven- en blokken
achter
€ 620 
Multiriem € 190
Accu € 390
Distributieriem Benzine
(incl. span- en omlooprol) 
€ 760

Plan nu direct een afspraak voor jouw Volkswagen Pheaton

*Onderhoudsprijzen zijn all-in pakketadviesprijzen en inclusief btw. Op basis van fabrieksvoorschrift worden er afhankelijk van kilometers en of jaren extra controles uitgevoerd en onderdelen vervangen, dit kan per model verschillen. Wanneer deze extra onderhoudspakketten uitgevoerd moeten worden kan per model en type verschillen. Voor de intervallen verwijzen wij naar het serviceboekje of naar uw dealer. 

 **Reparatieprijzen zijn all in pakketadviesprijzen en inclusief montage, maar exclusief kleinmateriaal en mileuheffing. Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en kunnen per uitvoering verschillen.

 ***Dit is een all-in tarief inclusief afmeldkosten, viergas-test, EOBD of roetmeting. APK i.c.m. onderhoud is gratis, u betaalt dan alleen slecht de wettelijke afmeldkosten van € 3,85.

Veelgestelde vragen.

Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Alle voorwaarden zijn te vinden op de voorwaarden pagina