De vernieuwde Golf

Hou me op de hoogte

De kracht van 50 jaar Golf. Vol nieuwe energie

Het meest geliefde model van Volkswagen is 50 jaar. En dat vieren we… met een vernieuwde Golf. Zoals je hem kent én als plug-in hybride. Daarmee rij je tot 100 kilometer elektrisch en de rest op benzine indien nodig. Zo kun je dagelijks elektrisch naar je werk en heb je tegelijkertijd alle vrijheid voor citytrips. De vernieuwde Golf is het voorjaar te bestellen. Vanaf juli kan je hem zelf ervaren in de showroom of tijdens een proefrit.

Exterieur

100 kilometer elektrisch en snelladen

Met de vernieuwde Golf plug-in hybride rij je de meeste ritten elektrisch. Dat betekent beter voor het klimaat, minder brandstofkosten en meer budget voor leuke dingen zoals uit eten gaan en concerten. Pas na 100 km neemt de benzinemotor het over, dus ga heerlijk ontspannen op vakantie. Ook fijn: met de snellaadfunctie tot 50kW laadt je Golf supersnel op.


Iconisch als altijd

Ook na 50 jaar innovatie herken je het kenmerkende ontwerp van de Golf uit 1974. De vernieuwde Golf is weer wat strakker en moderner dan z’n voorganger. Let vooral op de vormgeving van de verlichting, het bumperdesign, de velgen en de bijzondere nieuwe kleuren. Subtiele, doordachte veranderingen. Typisch Golf.

Wijst je de weg in het donker

De IQ.Light LED Matrix-koplampen van de vernieuwde Golf zijn niet alleen mooi, maar ook superslim. Ze passen zich aan elke situatie aan en leiden je door het donker, zónder andere weggebruikers te verblinden. Je grootlicht dimt automatisch als er een tegenligger aankomt. Leuk detail: de look van je achterlichten kun je zelf instellen via het infotainmentsysteem. Ook het logo is verlicht. 

Interieur

Alle info en entertainment in een oogopslag

In de vernieuwde Golf is het enorme touchscreen het verlengstuk van je mobiele telefoon. Regel je favoriete muziek, podcasts, navigatie en nog veel meer, overzichtelijk vanaf één plek. Ook kun je alles makkelijk instellen via de handige knoppen op je stuur. Zo houd je je ogen op de weg en wordt rijden extra relaxed.

Sportief en krachtig: de Golf is er natuurlijk ook als GTI

De vernieuwde Golf komt ook uit als ultieme sportieve GTI hatchback. Krachtig zoals je hem kent, maar met 265pk meer vermogen dan ooit. Uitgerust met alles waar je GTI-hart sneller van gaat kloppen. En standaard voorzien van koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light) inclusief verlicht logo.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je niks missen van de vernieuwde Volkswagen Golf? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.