De nieuwe Golf GTI

De legende is terug. En hoe

Stel 'm samen
De nieuwe Volkswagen Golf GTI
Prijs vanaf 59.240 ¹ Vermogen: 245 pk

Het rebelse broertje van de Golf is terug van weggeweest en klaar om met jou de weg op te gaan. Met 245 pk meer vermogen dan ooit en uitgerust met alles waar je GTI-hart sneller van gaat kloppen. Neem plaats in de typische geruite sportstoelen en hou je vooral niet in.

De nieuwe Volkswagen Golf GTI
De nieuwe Volkswagen Golf GTI

Sportief en strak. Precies wat je wilt

Felrode biezen, stoere honingraatgrille, verlaagde wielophanging, rode remklauwen, verchroomde dubbele uitlaat. Echt álles ademt GTI. Alles wat je van een klassieker verwacht, maar dan helemaal van nu. Denk hierbij aan de in het oog springende LED-verlichting, waaronder de brede lichtstrip aan de voorzijde en de spectaculaire LED-mistlampen in de honingraatgrille (optioneel).

De nieuwe Volkswagen Golf GTI

Krachtig. Sportief. Afgetraind.

Met een TSI-motor van 2.0 liter heeft de GTI een indrukwekkende 245 pk (180 KW), 15 pk meer dan z’n voorganger. Daarmee zit je al na 6,2 seconden op de 100 km per uur. Op de Duitse Autobahn is zelfs een topsnelheid van 250 kilometer per uur niet uitgesloten. Al die kracht is niet alleen leuk voor op de snelweg, de nieuwe GTI voelt zich ook helemaal thuis op bochtige wegen. Ook met een sportieve rijstijl heb je alles onder controle.

De nieuwe Volkswagen Golf GTI

Stel je Golf GTI naar wens samen

Kies je motor, je favoriete kleur, opties en velgen. Bewaar je configuratie of deel hem met je familie en vrienden of met je dichtsbijzijnde dealer.

De nieuwe Volkswagen Golf GTI

Instappen?

Meer informatie

Lees in de brochure en prijslijst alles over de Golf GTI

Naar eigen smaak

Hoe ziet jouw perfecte Golf GTI eruit?

Mis niks

Met onze nieuwsbrief blijf je altijd up-to-date over Volkswagen.

¹ De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.