De nieuwe Golf

Meer Golf

Inschrijven nieuwsbrief
Nieuwe Golf

 

De hoogste standaard

De nieuwe Golf is met jou meegegroeid. Jij blijft aan jezelf werken, legt de lat steeds een beetje hoger. En dat verwacht je ook van je auto. Daarom is de nieuwe Golf, meer Golf dan ooit. Met standaard premium features die autorijden voor jou net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken.

Golf

Meer Golf, meer gemak

Meer Golf, betekent nog meer gemak. Dat begint al bij het instappen. Je Golf herkent jou direct en kiest alvast jouw persoonlijke profiel. Daarin staan al je favoriete instellingen voor bijvoorbeeld de stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen. Het grote infotainmentscherm biedt handige functies en weergaves die je kent van je smartphone. Je kunt zelfs het scherm personaliseren met je eigen foto’s en favoriete features.

Welkom in je comfortzone

Welkom in je comfortzone

Je eist het beste van je telefoon en televisie. Dus ook van je auto verwacht je een slimme digitale ervaring. Stap in en ervaar zelf hoe intelligent de nieuwe Golf is. Achter het stuur vind je de personaliseerbare Digital Cockpit, die in één oogopslag de belangrijkste informatie over je rit laat zien.

Kijk een stukje naar rechts, en je ziet het infotainmentsysteem Discover Pro. Bedien ‘m met het touchscreen of je stem – daar is de Golf slim genoeg voor. Nog meer informatie nodig? Je snelheid en navigatie worden ook op de voorruit geprojecteerd, zodat jij je blik gewoon op de weg kunt houden. Comfortabel, slim en veilig – wat wil je nog meer.

Golf die echt naar je luistert

Een Golf die echt naar je luistert

Van een nieuwe Golf verwacht je een nieuwe standaard, zoals stembediening. Met Alexa kan dit standaard in de Golf. Vertel je infotainmentsysteem wat je wil doen op WhatsApp, Gmail of Spotify en hij doet ‘t. Een betere bijrijder kun je je niet wensen, toch?

Car2X: klinkt hightech, is het ook

Uniek op de Golf: Car2X. Dit slimme systeem communiceert met de auto's en wereld om je heen en waarschuwt je voor obstakels onderweg. Een gevaarlijk kruispunt, rood stoplicht of wegwerkzaamheden: je Golf kan verder vooruit kijken dan jij en vertelt je wat je kunt verwachten. Ook hulpdiensten signaleert het systeem. Nog voordat je de sirenes kunt horen, ben jij dankzij Car2X al op de hoogte.

En dit is 'm dan!

Golf

De nieuwe Golf biedt meer Golf dan ooit, uitgerust met het karakteristieke design.

Golf
Velg

Rust je Golf uit met 17 inch lichtmetalen velgen, en je tilt het exterieur tot een nog hoger niveau.

Velg
Mobile Key

Je kunt de deuren van je Golf ook met je telefoon openen, dankzij Digital Key.

Mobile Key
Exterieur

De optionele parkeersensoren voor en achter maken van parkeren bijna iets om naar uit te kijken.

Exterieur
Achterverlichting

Dankzij de heldere LED-achterlichten weet je zeker dat je goed zichtbaar bent. Wel zo veilig.

Achterverlichting
Vrouw met jurk Golf

Nieuw zijn ook de LED-koplampen, standaard op de Golf. Wil je nog meer zicht? Ga dan voor het optionele IQ.LIGHT Matrix LED koplampen, die zich direct aan iedere situatie aanpassen.

Vrouw met jurk Golf
Digital cockpit

De Digital Cockpit achter je stuur pas je precies aan zoals jij dat wilt. Navigatie, toerenteller, kilometerstand of een combinatie? Jij kiest wat je ziet.

Digital cockpit
We connect

Je Golf is standaard uitgerust met We Connect. Bedien deze service met je stem en voer je bestemming in of zet je favoriete muziek op. Ook profiteer je van snelle pechhulp, een online anti-diefstalalarm en een handige onderhoudsplanner.

We connect
Interieur

De optionele sport-comfortstoelen vóór maken elke rit zo comfortabel mogelijk. Dat wil jij toch ook?

Interieur
Harman Kardon

Een diepe bass in een strak jasje: het muzieksysteem van Harman Kardon maakt van elke rit een belevenis.

Harman Kardon
Innovision cockpit

Digital Cockpit en infotainmentsysteem Discover Pro vormen samen een compleet digitaal landschap genaamd Innovision Cockpit. Dankzij deze gouden combinatie houd jij als bestuurder overzicht en ben je altijd up-to-date.

Innovision cockpit
Discover pro

Het optionele Discover Pro biedt eindeloze mogelijkheden aan infotainmentplezier. En dankzij het strakke uiterlijk met touchscreen gaat bedienen bijzonder intuïtief - kun jij je focus gewoon op de weg houden.

Discover pro

Meer op je Golf

Features die het rijden in de nieuwe Golf nog comfortabeler maken

Houdt je binnen de lijntjes

Schakel Lane Assist in en je Golf houdt je keurig binnen de lijnen. Combineer je Lane Assist met Adaptive Cruise Control, samen Travel Assist genoemd, dan houdt je Golf ook voorliggers op veilige afstand en neemt hij filerijden grotendeels van je over. Je hoeft alleen je handen nog maar op het stuur te houden.

Inpakeren zonder handen

Inparkeren 'zonder handen'

Is fileparkeren niet je hobby? Gelukkig wel die van de Golf. Dankzij Park Assist herkent de Golf een geschikte parkeerplek en stuurt er feilloos in. Je hoeft zelf alleen nog maar gas te geven en te remmen. Zo wordt zelfs parkeren in een drukke stad een eitje.

Slim licht, goed zicht voor jou én je tegenliggers

Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Die zekerheid bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Deze slimme lichten passen zich automatisch en razendsnel aan iedere situatie aan. Zelfs het grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen, zodat je nooit per ongeluk tegenliggers verblindt. IQ.LIGHT maakt rijden weer een stukje veiliger.

Voel je thuis

Na een hectische werkdag is het heerlijk thuiskomen in je Golf. Met de subtiele sfeerverlichting in 10 kleuren voel je je gelijk op je gemak. Er zijn zelfs 32 kleurvarianten mogelijk, dus kies voor elke rit de juiste sfeer. Warm en relaxed voor een ontspannen rit naar huis. Of juist energiek en kleurrijk voor een avondje uit.

Full bleed woman

Meer Golf in je inbox

Enthousiast geworden over de nieuwe Golf? Snappen we, dat zijn wij ook! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van alle informatie over de nieuwe Volkswagen klassieker.

Inschrijven nieuwsbrief