De Golf GTE

Dubbel voelt goed

Bekijk de voorraad
Golf GTE
Prijs vanaf 49.240 ¹ Vermogen van 245 pk

De Golf GTE is terug. Helemaal de nieuwe Golf, met een flinke dosis GTI en een vernieuwde dubbele motor. Een elektrische, goed voor 56 uiterst zuinige kilometers. En een krachtige brandstofmotor om de beest mee uit te hangen. Gecombineerd heeft deze sportieve plug-in hybride een vermogen van wel 245 pk. Neem plaats in de typische blauwgeruite sportstoelen en verdubbel je rijplezier.

Golf GTE
Golf GTE

Stijlvol sportief

Typisch voor de GTE zijn de subtiele, stijlvolle accenten, zoals de blauwe bies die naadloos overgaat in de LED-verlichting aan de voorkant. Zijn sportieve karakter komt duidelijk naar voren in de aerodynamische bumpers en dakspoiler, de fraaie 17 inch lichtmetalen velgen ‘Richmond’ en de chromen uitlaten. Ook opvallend: de brede lichtstrip aan de voorzijde en de spectaculaire LED-mistlampen in de honingraatgrille.

Golf GTE

Kracht is goed. Efficiëntie is beter

De nieuwe Golf GTE combineert een zuinige en krachtige elektromotor van 110pk met een 1.4 liter TSI benzinemotor van 150 pk. Het resultaat? Een krachtige aandrijving met een gecombineerd motorvermogen van wel 180 kW/245 pk met een laag verbruik. Woon-werkverkeer of korte ritjes tot 56 kilometer* rijd je op de elektromotor. Ga je verder weg, dan combineer je beide motoren of rijd je volledig op de TSI-brandstofmotor. En het opladen? Easy. Bij een laadpaal is de batterij in mum van tijd weer vol.

Ontdek meer over hybride rijden

Golf GTE

Instappen?

¹ De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.