De e-Golf

Brengt je verder

  • Ontdek de voordelige occasions
  • Actieradius van 230 kilometer *
Bekijk de occasions
Volkswagen e-Golf

De elektrische auto die je verder brengt

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer*. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

Waarom een elektrische auto?

  • Zuinig en milieubewust
  • Sneller optrekken
  • Geen BPM en wegenbelasting

Bekijk 'm

Dit is de e-Golf

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Deze volledig elektrische versie van de Golf is duurzaam, innovatief en stil. Standaard voorzien van de meest geavanceerde veiligheidsfeatures.

Volkswagen e-Golf

100% elektrisch

De e-Golf rijdt zoals je van een Golf gewend bent, maar dan volledig elektrisch. In 9.6 seconden trek je op van 0 tot 100 km/u en op één acculading kom je tot 230 kilometer ver.
e-Golf

Vertrouwd design

Een gestroomlijnde hatchback: de e-Golf heeft duidelijk de herkenbare vormgeving van een Golf. Ondanks zijn compacte design is de e-Golf door zijn slimme indeling verrassend ruim.
e-Golf

Innovatief

De e-Golf is extra rijk uitgerust. Vermoeidheidsherkenning, parkeersensoren en full LED koplampen zorgen voor een veilige rit. Ook aan comfort ontbreekt er niets: zo is hij uitgerust met automatische airco en comfortstoelen vóór.
e-Golf
Volkswagen e-Golf
e-Golf
e-Golf
e-Golf

Occasions

De e-Golf is niet meer te bestellen, maar gelukkig staan er nog een aantal scherp geprijsde e-Golf occasions voor je klaar.

Bekijk de occasions

De volledig elektrische ID.3

Ben je op zoek naar een volledig elektrische auto, met het gebruiksgemak en comfort dat je gewend bent van Volkswagen? Bekijk dan de ID.3, je rijdt hem al vanaf € 38.990. Stap over. Stap in.

Bekijk de ID.3

Plan je onderhoud

Rijd je al een e-Golf? Dan is het goed om af en toe te checken of alles nog op de juiste manier werkt. Plan daarom een afspraak in bij de Volkswagen dealer, zodat jij en jouw e-Golf weer zorgeloos op pad kunnen.

Maak een werkplaatsafspraak

Laadoplossingen op maat

Regel alles in één keer: van laadpunt tot laadabonnement, voor zakelijk- én thuisgebruik. Eerst even inlezen? Dat kan natuurlijk ook.

Lees meer over laadoplossingen
Volkswagen Elektrisch Rijden

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.