De Golf Sportsvan

Bekijk de voorraad
Golf Sportsvan

Prettige hoge instap. Praktisch. Ideaal voor een caravan

Alles wat een Golf te bieden heeft, maar dan ruimer. Autorijden in de Golf Sportsvan wordt nóg fraaier: een nieuwe generatie infotainmentsystemen, geupdate motoren en standaard LED dagrijverlichting. Uiteraard met de vertrouwde hoge instap en de zee aan ruimte. De Sportsvan is niet meer nieuw te bestellen, maar nog wel uit voorraad leverbaar. 

Bekijk 'm

Dit is de Golf Sportsvan

Combineer de sportieve en innovatieve eigenschappen van de Golf met extra veel bagageruimte en een hogere instap, en de Golf Sportsvan is het resultaat.
Golf Sportsvan

Praktisch & sportief

Door de extra hoge instap, 17 inch lichtmetalen velgen en LED koplampen weet de Golf Sportsvan het praktische met het sportieve te combineren. 
Golf Sportsvan

Innovatief

De Golf Sportsvan is uitgerust met Adaptive Cruise Control (dat je helpt om automatisch afstand te houden tot je voorligger), automatische airconditioning en parkeersensoren.
Golf Sportsvan

Ruim

De Golf Sportsvan heeft maar liefst 300 liter meer kofferbakruimte dan zijn kleinere broer. Ook heb je extra veel been- en hoofdruimte, zowel voor als achter.
Golf Sportsvan
Golf Sportsvan
Golf Sportsvan
Golf Sportsvan
Golf Sportsvan

De meest opvallende features van de Golf Sportsvan

Voetgangersherkenning

De Golf Sportsvan is standaard uitgerust met voetgangersherkenning. Dit systeem signaleert voetgangers en helpt je om een aanrijding te voorkomen.

voetgangersherkenning Golf Sportsvan

Adaptive Cruise Control

De Golf Sportsvan is, met uitzondering van de Trendline, standaard uitgerust met Adaptive Cruise Control. Dit systeem past de snelheid van de Cruise Control af op de snelheid van je voorganger.

adaptive cruise control Golf Sportsvan

Front Assist & City Emergency Braking

Front Assist ziet wanneer de kans op een aanrijding met je voorganger groot is en verlaagt je snelheid. Dankzij City Emergency Braking werkt dit ook bij snelheden tot 30 km/u.

front assist-emergency braking Golf Sportsvan

Bestuurdersassistentiepakket met o.a Traffic Jam Assist en Emergency Assist (uniek in segment)

Met het bestuurdersassistentiepakket ga je comfortabeler en veiliger de weg op. Dit pakket bestaat uit onder andere Traffic Jam Assist en Emergency Assist.

traffic assist Golf Sportsvan

Trailer Assist

Nieuw op de Golf Sportsvan en uniek in dit segment: Trailer Assist. Slimme sensoren helpen je om achteruit te rijden met een aanhanger.

trailer assist Golf Sportsvan

Blindspotsensor met uitparkeerassistent

Zit er iemand in je dode hoek als je van rijbaan wil wisselen? Dan geeft de Blind Spot Sensor een melding in je spiegel. Ook helpt deze techniek je bij het veilig achteruit uitparkeren.

blindspotsensor Golf Sportsvan

Meer opties voor je Golf Sportsvan

Volkswagen Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

De Cruise Control die zelf afstand houdt

Lees meer
Volkswagen features

Rear view camera

Achteruit inparkeren wordt een eitje

Lees meer
Volkswagen features

Panoramadak

Haal het cabrio-gevoel naar binnen

Lees meer