De nieuwe ID.7

Een Volkswagen eersteklas

Stel 'm samen Bereken bijtelling
Prijs vanaf 63.990 ¹ Bijtelling vanaf € 379 p.m.
Een rijbereik
tot 599 km*
Onderweg opgeladen tot 80% in
30 minuten
Ruimte voor genoeg bagage
532 liter
De nieuwe ID.7 is een Volkswagen eersteklas. Ruim, luxe en innovatief.

Dit zijn de highlights

Volkswagen eersteklas

De ID.7 heeft niet alleen het grootste rijbereik binnen de ID.-Family, de limousine is met maar liefst 4,96 meter ook het langst. Het gestroomlijnde design met een aflopende, coupé-achtige daklijn is niet alleen elegant, maar maakt ook een rijbereik tot wel 599 kilometer* mogelijk.

In een half uurtje 80% vol

De ID.7 heeft een laadvermogen van maximaal 175 kW, waarmee de hoogvoltaccu binnen 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen is.

Ruimte voor al jouw bagage

Dankzij de elektrische achterklep en de handige Easy Open & Close-functie kun je de bagageruimte moeiteloos openen zonder dat je je handen hoeft te gebruiken.

Travel Assist

Met de slimme assistent Travel Assist blijft je ID.7 automatisch binnen de wegmarkeringen en via online data ontvangt je auto informatie van medeweggebruikers. Zo kan de ID.7 automatisch snelheid minderen bij files, bochten, rotondes en aangepaste snelheidslimieten. Dat rijdt wel zo ontspannen en veilig.

Met afstand het hoogste rijbereik

Het rijbereik van de ID.7 is veruit het grootst van alle modellen uit de ID.-Family. De ID.7 Pro Business heeft een actieradius tot wel 599 km*. De ID.7 Pro S, beschikbaar vanaf het tweede kwartaal in 2024, brengt je nóg verder: tot wel 700 km*.

IQ.Light

De intelligente LED Matrix koplampen passen zich aan de situatie aan en leiden je door het donker. Zonder andere weggebruikers te verblinden, want zelfs grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen. Op basis van je snelheid, locatie en eigen voorkeuren bepaalt IQ.Light de juiste lichtbundel die de richting van de weg én je stuur volgen.

Ultiem bedieningsgemak

Handig in het midden van je dashboard vind je het overzichtelijke 15-inch touchscreen die je helemaal naar wens kan indelen. Onderin het scherm vind je verlichte touchsliders waarmee je onder meer het geluidsvolume en de temperatuur regelt.

Ergo-stoelen waar je nooit meer uit wilt

De nieuwe Ergo-stoelen van de ID.7 zijn extreem comfortabel en elektrisch instelbaar. Je kunt de stoelen bijvoorbeeld verwarmen én koelen. Dus heb je net gesport of ben je onderweg naar een belangrijke meeting? Je stoel biedt verkoeling. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen.

Dimbaar panoramadak

Maak je ID.7 nog ruimtelijker met een panoramadak voorzien van dimbaar 'smart glass'. Regel met een simpele swipe of met stembediening de hoeveelheid licht dat het glazen dak doorlaat.

Spraakbesturing

Veilig reizen met de spraakbesturing van de ID.7. Hou je focus op de weg, zonder je stuur los te laten om te telefoneren, navigeren of muziek af te spelen.

Altijd een ideaal klimaat

Zodra je richting je ID.7 loopt, brengt de airco de binnenruimte automatisch op een comfortabele temperatuur. Daarnaast is het mogelijk om de airco te bedienen met je stem. Zeg je bijvoorbeeld: “Hallo Volkswagen, ik heb koude handen”, dan wordt de stuurverwarming geactiveerd en sturen de ventilatieopeningen warme lucht naar je handen.

Altijd je ogen op de weg

Het geavanceerde Augmented-reality-head-updisplay projecteert cruciale informatie direct op het voorruit en binnen jouw zicht, op het moment dat het ertoe doet.

Stel jouw ID.7 samen

Pro Business

Vanaf 63.990 ¹

Standaard op de Pro Business

 • 77 kWh accu, 210 kW / 286 pk elektromotor
 • Geschikt voor DC snelladen tot 175 kW (snellader)
 • Velgen 'Montreal' 20 inch
 • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light)
 • 'ArtVelours' bekleding
 • Navigatie 'Discover Pro' (38,1 cm), 8+1 luidsprekers
 • Travel Assist (incl. Adaptive Cruise Control)
 • Augmented-reality-head-updisplay
 • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem (Keyless Access)
 • 360 graden camera (Area View)
 • Airconditioning automatisch, 3-zones
 • Ergo-Active voorstoelen, elektrisch verstelbaar
 • Voorstoelen, verwarmbaar
Stel 'm samen
Range
599Km
WLTP**

Hoe ga jij je nieuwe ID.7 rijden?

Financial Lease
 • Fiscale voordelen; afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek.
 • Lagere maandbedragen door slim gebruik van de slottermijn.
 • Flexibele autofinanciering, afgestemd op jouw wensen.
 • Je bent direct economisch eigenaar
Meer informatie
Operational Lease
 • Je betaalt een vast bedrag per maand.
 • Inclusief wegenbelasting, all risk dekking, internationale pechhulp.
 • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
 • Gemak doordat alles onder één dak geregeld is bij je Volkswagen dealer.
Meer informatie
Zakelijk kopen
 • Afschrijvings- en gebruikskosten als aftrekpost (met bijtelling voor privégebruik)
 • Teruggave van btw van aanschaf-, onderhouds-, reparatie- en gebruikskosten (met correctie voor privégebruik)
Bij zorgeloos elektrisch rijden hoort zorgeloze service, toch?
Garantie op je accu
8 jaar
Onderhoud tot en met
7 jaar
Garantie op de hele ID.7 voor
2 jaar

Extra lekker zitten met een nieuwe generatie stoelen

De stoelen van de ID.7 bieden veel gemak. Niet alleen kun je de stoel elektrisch verstellen, maar bieden we ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties aan. Dit betekent dat jouw stoel niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen. Automatisch of zelf in te stellen. Heb je bijvoorbeeld net gesport of ben je onderweg naar een spannende meeting? Laat de stoel jouw rug verkoelen. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden.

Altijd de juiste temperatuur

Met de komst van de ID.7 introduceren we ook een nieuwe vorm van airconditioning. Zo start de airco al zodra je naar de auto toe loopt. En kun je de airco naar wens automatisch in laten stellen. Dit kan via het multimediascherm of met stembediening. Zeg jij bijvoorbeeld: “Hallo Volkswagen, ik heb koude handen”. Dan wordt de stuurverwarming geactiveerd en sturen de ventilatieopeningen automatisch warme lucht naar alleen jouw handen. Heel handig in de winter dus.

Met één swipe genieten van de zon

Je kunt ervoor kiezen om de ID.7 te voorzien van een panoramadak met 'smart glass'. Dit betekent dat je door een simpele swipe met de hand of via stembediening, het dak kan laten switchen van donker naar licht. Zo geeft de ID.7 een nóg fijnere rijervaring.

Naar eigen smaak

Hoe ziet jouw ideale nieuwe ID.7 eruit?

Meer informatie

Lees in de brochure en prijslijst alles over de nieuwe ID.7

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte over de nieuwe ID.7

*Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.