Eindelijk. Hij is er.

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als een nieuwe, volledig elektrische bus. Volledig elektrisch, altijd verbonden met de wereld om je heen en met alle features die rijden extra comfortabel maken. En je kunt hem nu eindelijk zelf ervaren.

Fun. Avontuur. Ruimte

Ruimtebesparend wonder

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. Naast ruimte voor 5 inzittenden aan boord, is er ook nog plek voor 1.121 liter aan bagage in de bus.

Next level elektrisch rijden

De avonturen van vroeger met de digitale innovaties en het comfort van nu. Dat is de ID. Buzz in een notendop. Met een actieradius van ruim 400 km en een accupakket van 77kWh kun je er mee op avontuur! Stad of natuur: de bus is ontzettend wendbaar door de kleine draaicirkel. Je kunt hem dus overal mee naartoe nemen. En wij geven je er een rijtraining bij, zodat jij de maximale actieradius kunt bereiken.

Duurzaam, van binnen en buiten

De ID. Buzz is het resultaat van de duurzame koers van Volkswagen. Een voorbeeld hiervan zijn de materialen voor het interieur. In de ID. Buzz wordt geen leer of andere dierlijk materiaal toegepast. Maar de stoffen stralen wel dezelfde luxe uit. Zo is de stoelbekleding, het tapijt en de hemelbekleding gemaakt van gerecyclede producten, zoals petflessen.

Stel jouw ID. Buzz samen

1st

Vanaf 71.490 ¹

Standaard op de ID. Buzz 1st

 • 77 kWh accu, 150 kW / 204 pk elektromotor
 • Geschikt voor DC snelladen tot 170 kW (snellader)
 • Velgen 'Solna' 20 inch
 • Interieur Pakket 'ArtVelours'
 • Multimedia Pakket
 • Assistance Pakket
 • Design Pakket
 • Open & Close Pakket Plus
Stel 'm nu samen
Range
406Km
WLTP**

1st Max

Vanaf 74.590 ¹

Extra's bovenop op de 1st Max

 • 77 kWh accu, 150 kW / 204 pk elektromotor
 • Geschikt voor DC snelladen tot 170 kW (snellader)
 • Velgen 'Bromberg', 21 inch lichtmetaal
 • Interieur Pakket Plus 'ArtVelours'
 • Multimedia Pakket Plus
 • Assistance Pakket Plus
 • Design Pakket
 • Open & Close Pakket Plus
 • Comfort Pakket
Stel 'm nu samen
Range
410Km
WLTP**

Specificaties ID. Buzz

Ruim 410 km actieradius
Accupakket met een capaciteit van 77 kWh
Accu in circa 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
Plek voor 5 inzittenden én 1.121 liter bagage
10" of 12" multimediasysteem, tot 7 USB-poorten
Verwijderbare, multifunctionele ID. Buzz Box in het middenconsole
Bi-directional laden
Achterwielaandrijving voor comfort
Wendbaar door een kleine draaicirkel van 11,09 m
Trekgewicht van 1.000 kg

Gave features van de ID. Buzz

Makkelijk jouw ID. Buzz opladen.

Omdat je nooit weet hoe je dag verloopt. Omdat je nooit stilstaat. En omdat jij gewoon altijd door wilt. Daarom zijn er de laadoplossingen van Volkswagen. Voor thuis en onderweg. Of je nu een slimme laadpaal bij jou thuis wilt hebben of alleen een laadpas om overal te kunnen laden. Speciaal voor de ID. Buzz hebben we daarom een interessante samenwerking met Coolblue.
 
Bekijk de prijslijst

Ontdek de prijs van jouw favoriete ID. Buzz

Stel hem zelf samen

Hoe ziet jouw ideale ID. Buzz eruit?

Contact met de dealer

Vind een dealer in de buurt

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

Wil je de ID. Buzz liever zakelijk rijden? Of ben je benieuwd naar de elektrische bedrijfswagen van Volkswagen? Bekijk de ID. Buzz Cargo dan hier!
Ontdek 'm hier

Ontmoet de ID. Familie

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Bekijk nu de andere modellen.

Elektrisch rijden bij Volkswagen

Alles over elektrisch rijden

Hoe moet dat nou met opladen? En waarmee moet je rekening houden als je een nieuwe elektrische auto koopt? We leggen het je allemaal uit.

Ontdek alles

¹ De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.