Service en onderhoud voor je Volkswagen.

Vul hieronder je kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

winterbanden

Jouw Volkswagen in topstaat dankzij onze garantie.

Er zijn verschillende garanties voor je Volkswagen. Allemaal om je ervan te verzekeren dat je auto nog heel lang in optimale staat blijft. Lees meer over de uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie van Volkswagen.

Vind een dealer in de buurt.

Fabrieksgarantie.

Op al onze nieuwe Volkswagens geven wij standaard een uitgebreide garantie. Daarmee bent u verzekerd van garantie op lak en carrosserie en garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Uw Volkswagen-dealer vertelt u er graag meer over, maar u kunt ook zelf meer over de garantiebepalingen lezen. Garantiebepalingen
Volkswagen garantie

Extra garantie.

Een reparatie aan uw auto komt altijd ongelegen. Met een nieuwe Volkswagen hoeft u zich daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Verleng deze zekerheid en kies voor één van de extra garantiemogelijkheden.

Twee jaar garantie op onderdelen.

Jouw Volkswagen dealer werkt bij reparaties uitsluitend met onderdelen die voor Volkswagens zijn ontwikkeld. Daarbij heeft hij de keuze uit verschillende typen onderdelen. Welke hij kiest is onder meer afhankelijk van de leeftijd van jouw Volkswagen. Je krijgt altijd 2 jaar garantie.
Volkswagen garantie
Volkswagen garantie

Lakgarantie.

U krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van uw Volkswagen. Wij spuiten uw Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van uw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.

Carrosseriegarantie.

Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Jouw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop je hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten.
Volkswagen garantie
Volkswagen Service

Service. Voor iedere Volkswagen.

  • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf 
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
  • Kleine reparaties worden direct verholpen
  • Altijd gebruik van originele onderdelen