De nieuwe Passat.

Najaar 2019 bij de dealer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volkswagen Passat

Feel free to be busy.

Je brengt elke week heel wat uren op de weg door. En dat terwijl je die tijd natuurlijk liever besteedt bij je zakelijke afspraken of familie. Zorg er daarom voor dat je rijdt in een auto die het meeste van je tijd maakt. De vernieuwde Passat combineert slimme assistentiesystemen met een comfortabel design, zodat jij je kunt richten op de zaken die er toe doen.

Volkswagen Passat 2019

Een design waar je u tegen zegt.

De LED Matrix koplampverlichting is niet alleen qua design indrukwekkend. De verlichting beweegt met je mee wanneer je een bocht instuurt en past zich aan op basis van tegemoetkomend verkeer. Ook de achterlichten, grille en bumpers zijn onder handen genomen. Hierdoor past het design nu nog beter bij het karakter van de Passat.

Geavanceerde assistentiesystemen.

De slimme IQ.DRIVE-innovaties op de Passat, zoals Travel Assist, geven je een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn. Autonoom, intuïtief en altijd verbonden.

Volkswagen Passat

Kies voor sportiviteit.

Behoefte aan een nog indrukwekkender design? Dan is het R-Line pakket de perfecte keuze voor jou. Lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en een sportief interieur: dit optionele pakket maakt je Passat extra dynamisch.

Volkswagen Passat 2019

Een overvloed aan intelligente features.

Meer dan genoeg slimme innovaties.

We hebben de vernieuwde Passat uitgerust met talloze assistentiesystemen. Oude bekenden, zoals Lane Assist waarmee je netjes in het midden van de rijbaan blijft rijden, maar ook nieuwe features als Travel Assist en Digital Key.

Travel Assist.

Dit slimme systeem zorgt ervoor dat je altijd in het midden van de rijbaan rijdt, met gepaste afstand tot je voorganger. Leg je handen op het stuur en de Passat doet de rest. Zo krijg je bij snelheden tot 210 kilometer per uur een voorproefje van autonoom rijden.

Natural Voice Control.

Stembesturing is ideaal om je volledige focus op de weg te houden. Stel een vraag aan je Passat en hij zoekt direct het antwoord voor je op. De ideale bijrijder, dus.

Adaptive en Predictive Cruise Control.

Adaptive Cruise Control ken je misschien wel als het systeem dat de juiste snelheid en afstand tot je voorganger aanhoudt. Predictive Cruise Control (vooruitziende snelheidsregeling)* gaat nog een stapje verder en zorgt ervoor dat de auto afremt voor bochten, rotondes en de bebouwde kom.

Digital Key.

Ben jij wel eens je sleutel kwijt? Geen probleem! Door slimme integratie kun je de deuren van je Passat openen met bepaalde Samsung-telefoons.

En er is meer.

We hebben de Passat uitgerust met nog veel meer luxe features. Denk aan Front Assist, dat je waarschuwt als je te dicht op je voorganger komt, en Trailer Assist, waarmee je eenvoudig met trailer inparkeert. Ook parkeer je makkelijk en veilig in en uit dankzij Park Assist en Rear Traffic Alert, én weet je dankzij voetgangersherkenning zeker dat je niemand over het hoofd ziet.

Passat Highline CTA

Kun je niet wachten?

De nieuwe Passat laat nog tot het najaar op zich wachten. Wil je nu al in een Passat rijden? Geen probleem, het huidige model is nog volop uit voorraad leverbaar. Kies jouw voorraadauto en rijd binnen 5 dagen in je eigen Passat.

Bekijk voorraad

Terug van weggeweest: de Passat GTE.

De plug-in hybride uitvoering van onze nieuwe Passat is net zo luxe en intelligent, maar dan uitgerust met een elektrische actieradius van 55 kilometer (volgens de WLTP-meetmethode). Korte afstanden rijdt de GTE dus helemaal emissievrij.

Volkswagen Passat & Passat Variant
Passat Volkswagen

Mis niks.

De vernieuwde Passat staat over een paar weken bij de dealer. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor de Passat-nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volkswagen Passat 2019

Op zoek naar meer ruimte?

Hetzelfde representatieve karakter, dezelfde slimme features en hetzelfde strakke design, maar dan extra ruim. De Passat Variant combineert het karakter van de Passat met een bagageruimte van maar liefst 650 liter.

Ontdek de Passat Variant

Veelgestelde vragen.

Wanneer worden de prijzen van de nieuwe Passat bekend en wanneer kan ik hem bestellen?
Wanneer worden de prijzen van de nieuwe Passat bekend en wanneer kan ik hem bestellen?

In de zomer van 2019 worden de prijzen van de nieuwe Passat bekend en dan kun je hem direct bestellen. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de speciale Passat nieuwsbrief.

Wanneer kan ik de Passat bij mijn dealer zien?
Wanneer kan ik de Passat bij mijn dealer zien?
Je kunt de nieuwe Passat vanaf het einde van het derde kwartaal (2019) bij je dealer bewonderen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Wat zijn de afmetingen van de nieuwe Passat?
Wat zijn de afmetingen van de nieuwe Passat?

Passat 

Lengte 4,77 m
Breedte 1,83 m
Hoogte 1,46 m
Bagageruimte 586 l
Bagageruimte met neergeklapte achterbank  1.152 l

Passat Variant

Lengte 4,77 m
Breedte 1,83 m
Hoogte 1,48 m
Bagageruimte 650 l
Bagageruimte met neergeklapte achterbank 1.780 l

Welke motoren worden leverbaar?
Welke motoren worden leverbaar?

De belangrijkste nieuwe motor voor de Passat is de 2.0 TDI Evo, een zeer efficiënte 110 kW/150 pk sterke diesel. Naast de nieuwe 2.0 TDI Evo bestaat het dieselgamma uit nog twee motoren (88 kW/120 pk en 140 kW/190 pk).

De nieuwe Passat is er ook met TSI-benzinemotoren (110 kW/150 pk, 140 kW/190 pk en 200 kW/272 pk).

De Passat GTE krijgt een grotere elektrische actieradius van circa 55 kilometer (volgens de WLTP-meetmethode).

Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen rondom de Passat?
Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen rondom de Passat?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van nieuws over de Passat.

* Je Volkswagen dealer vertelt je graag alles over de werking van dit slimme systeem.