Wealer Venray

autoarena_venray


Openingstijden

Nu open tot 16:45

Werkplaats

Maandag 08:15 – 16:45
Dinsdag 08:15 – 16:45
Woensdag 08:15 – 16:45
Donderdag 08:15 – 16:45
Vrijdag 08:15 – 16:45
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Tijdens de feestdagen hanteren sommige dealers aangepaste openings- en sluitingstijden. Bekijk de website van uw dealer voor een actueel overzicht van de eventueel afwijkende openingstijden. Receptie maandag t/m vrijdag 08.15 - 17.30 uur Magazijn maandag t/m vrijdag 08.15 - 16.45 uur

Contact

Keizersveld 85 5803 AP VENRAY

Bekijk route

Tel: 088-5677000
[email protected]

Wij hebben ook vestigingen in: ECHT , ECHT , VENLO , PANNINGEN , VENLO , MAASTRICHT , HEERLEN , ROERMOND en SITTARD .

Ik ben op zoek naar:

Wealer Venray

Wealer is hét aanspreekpunt voor alle autozaken in heel Limburg. Van verkoop, onderhoud, reparatie, leasing tot financiering, verzekering en schadeherstel. De complete groep bestaat uit de dealerbedrijven Wealer met Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagen vestigingen in Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Venlo, Venray en Panningen. Tevens behoort de eigen leasemaatschappij Wealerlease, de moderne carwash de WasArena in Venlo en de universele autoschadeherstelbedrijven Schadenet Venlo- Venray tot de groep.

Ons team zet zich dagelijks in om optimale mobiliteit te garanderen. De klant op 1 zetten, oftewel tevreden klanten, is een van onze belangrijkste doelstellingen. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom voor een bezoek aan onze vestigingen. Onze vestigingen in Heerlen, Sittard, Roermond en Venlo zijn een Volkswagen sales én service vestiging. De vestigingen in Maastricht, Venray en Panningen zijn officiële Volkswagen service vestigingen. Tevens bieden onze locaties in Venlo en Sittard (Carvitaal) een occasionshowroom waar ook alle Volkswagen occasions staan. Wealer, mobiliteit voor iedereen.

Graag tot ziens!

Dit zijn onze diensten
 • Service dealer

Samenvatting beoordelingen

4,5
1463 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 88 %
  5 sterren
  66 %
 • 10 %
  4 sterren
  24 %
 • 1 %
  3 sterren
  6 %
 • 1 %
  2 sterren
  2 %
 • 1 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • het probleem van het ruis-geluid rechtsvoor in het dashboard is er nog steeds.

 • Ben zeer te spreken over Wealer. Alleen de prijs van de accu viel me zeer tegen. € 351,09 voor een start/stop accu voor een Up! is echt over de top. Toen ik hoorde dat daar ook nog 15% korting in zat viel ik helemaal van mijn geloof. Het is geen accu voor een Ferrari. Sowieso zijn de dealerprijzen buiten proportie. Dit nodigt steeds meer uit om voor universeel te gaan.

 • Alles is gegaan volgens afspraak.

 • Heldere communicatie, wordt goed geluisterd naar de klantvraag, service en faciliteiten zijn goed geregeld.

Vind een dealer in jouw buurt