Wealer Panningen

autoarena_helden


Openingstijden

Nu open tot 16:45

Werkplaats

Maandag 08:15 – 16:45
Dinsdag 08:15 – 16:45
Woensdag 08:15 – 16:45
Donderdag 08:15 – 16:45
Vrijdag 08:15 – 16:45
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Tijdens feestdagen hanteren sommige dealers aangepaste openingstijden. Bekijk de website van uw dealer voor de actuele openingstijden. Receptie maandag t/m vrijdag 08.15 - 17.30 uur Magazijn maandag t/m vrijdag 08:15 - 16:45 uur

Contact

John F. Kennedylaan 20 5981 XC PANNINGEN

Bekijk route

Tel: 077-3060666
[email protected]

Wij hebben ook vestigingen in: VENLO , ECHT , ECHT , VENLO , MAASTRICHT , HEERLEN , ROERMOND , VENRAY en SITTARD .

Ik ben op zoek naar:

Wealer Panningen

Wealer is hét aanspreekpunt voor alle autozaken in heel Limburg. Van verkoop, onderhoud, reparatie, leasing tot financiering, verzekering en schadeherstel. De complete groep bestaat uit de dealerbedrijven Wealer met Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagen vestigingen in Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Venlo, Venray en Panningen. Tevens behoort de eigen leasemaatschappij Wealerlease, de moderne carwash de WasArena in Venlo en de universele autoschadeherstelbedrijven Schadenet Venlo- Venray tot de groep.

Ons team zet zich dagelijks in om optimale mobiliteit te garanderen. De klant op 1 zetten, oftewel tevreden klanten, is een van onze belangrijkste doelstellingen. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom voor een bezoek aan onze vestigingen. Onze vestigingen in Heerlen, Sittard, Roermond en Venlo zijn een Volkswagen sales én service vestiging. De vestigingen in Maastricht, Venray en Panningen zijn officiële Volkswagen service vestigingen. Tevens bieden onze locaties in Venlo en Sittard (Carvitaal) een occasionshowroom waar ook alle Volkswagen occasions staan. Wealer, mobiliteit voor iedereen.

Graag tot ziens!

Dit zijn onze diensten
 • Service dealer

Samenvatting beoordelingen

4,5
1388 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 83 %
  5 sterren
  66 %
 • 15 %
  4 sterren
  25 %
 • 1 %
  3 sterren
  5 %
 • 1 %
  2 sterren
  2 %
 • 1 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • Goede service, meedenken over hoe de reparatie goedkoper kon. De offerte had ik niet ontvangen maar deze was nu te hoog.

 • Fijn ontvangst

 • De jongens achter de balie altijd even vriendelijk zijn.En mij altijd helpen.

 • De afspraak vooraf waren glashelder (mijn winterbanden zouden gewisseld worden voor twee nieuwe banden), maar die afspraak was vergeten. Daardoor moet ik nog een keer terugkomen...

Vind een dealer in jouw buurt