Autobedrijf Duindam

duindam


Openingstijden

Nu open tot 17:00

Werkplaats

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 16:00
Zaterdag 10:00 – 13:00
Zondag Gesloten

Contact

Slachthuislaan 22 2521 SB 'S-GRAVENHAGE

Bekijk route

Tel: 070-3193812
info@autobedrijfduindam.nl

Ik ben op zoek naar:

Uw Volkswagen specialist

U bent bij ons van harte welkom met al uw Volkswagen gerelateerde vragen. Of het nu gaat om een gedegen (aankoop)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service; wij kennen elke Volkswagen als geen ander. Reparaties en onderhoud vinden plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen en er is altijd een ruime keuze uit occasions waarvan wij de historie kennen.

Wilt u een van de Volkswagens zelf ervaren? Kom gerust langs of maak een afspraak voor een proefrit. U vindt meer informatie over ons dealerbedrijf op onze eigen website.


Dit zijn onze diensten
 • Service dealer

Samenvatting beoordelingen

4,7
63 beoordelingen
Onderhoud
 • 5 sterren
  68 %
 • 4 sterren
  29 %
 • 3 sterren
  3 %
 • 2 sterren
  0 %
 • 1 ster
  0 %

Wat andere mensen vinden

 • ik ben erg goed en vriendelijk geholpen, tevens is de auto gewassen. top service !

 • Snelle diognose, reparatie binnen 1 dag klaar, onderdelen met een paar uur binnen, vervangend vervoer, en eerlijke prijsen en een top service, Kortom zeer tevreden ??

 • Duidelijkheid. Transparant. Attent. Goeie service. Topgarage!!

 • Was geen klant maar een passant en na een uur was ik een passant waar mee het meerwerk moest worden besproken en de vorige dealer had een fout gemaakt daarom had de auto weer om inspectie gevraagd . Dus eigenlijk was ik er voor niks of betaalde ik voor iets wat niet nodig was. Maar over 3600 km moest mijn olie en bougies en interieur filter en remolie worden vervangen dus dat kon ook nu . Had een vervolg afspraak dus moest om 9,45 weg . Werd geen poging gedaan om me een leen auto of fiets aan te bieden dus ga ik voor die werkzaamheden maar naar de volgende dealer of misschien wel een vrije garage Geen aandacht ,geen vragen waarom ik voor inspectie had gekozen bij het elektronisch plannen en ik had aangegeven om te wachten dus dat was voor hun voldoende om geen overige vragen te stellen . Veel geloop langs de koffie tafel vooral van de persoon die links een kantoor heeft en waarschijnlijk de verkoper ( eigenaar !! ) die wel de vraag stelde of ik een nieuwe koffie wouw . Was te vroeg 7,50 er kwam iemand naar zijn werk dus mocht ik mee naar binnen en werd verwezen naar de koffie . Was voor hun een nieuwe klant maar ben zelf uiteindelijk maar naar de balie gelopen want het beeldscherm trekt alle aandacht .

 • Al een hele tijd onze vaste garage. Niet zo heel groot, personeel herkent en altijd vriendelijk

Vind een dealer in de buurt