A-Point Service Dronten

a-point-dronten


Openingstijden

Nu open tot 17:00

Werkplaats

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact

De Noord 30-32 8251 GL DRONTEN

Bekijk route

Tel: 0321-385000
a-pointdronten@a-point.nl

Wij hebben ook vestigingen in: AMSTERDAM , WEESP , BADHOEVEDORP , ALMERE , LELYSTAD , AMSTERDAM en HOOFDDORP .

Ik ben op zoek naar:

A-Point Service Dronten

A-Point Service Dronten voor onderhoud aan uw Volkswagen...!

Service en kwaliteit staan bij A-Point Service Dronten op de eerste plaats! Om u optimaal van dienst te kunnen zijn bent u bij ons met uw Volkswagen aan het juiste adres. Wij zijn goed bereikbaar en over onze klantvriendelijkheid zult u uiterst tevreden zijn.  

U bent meer dan welkom...!

Kijk voor meer informatie op a-point.nlDit zijn onze diensten
 • Service dealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,6
4995 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 87 %
  5 sterren
  64 %
 • 9 %
  4 sterren
  23 %
 • 2 %
  3 sterren
  7 %
 • 0 %
  2 sterren
  3 %
 • 0 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • Gewoon uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel en correcte afhandeling gewoon een aanrader ????????????

 • Ik kwam voor onderhoud aan mijn auto. Later realiseerde ik mij dat hij in oktober weer voor APK keuring moet. Misschien was het achteraf netjes/mogelijk geweest als dit meteen meegenomen was zodat dat ook in orde is, maar misschien had ik daar zelf eerder bij stil moeten staan.

 • Bij inspectie werd geconstateerd dat er vervuiling in het koelsysteem aanwezig was afkomstig van corrosie van aluminium. Aangezien mijn auto altijd dealer onderhouden is vind ik dat Volkswagen hiervoor verantwoordelijk is, de auto heeft slechts 50.000 gelopen. Ik vind het een slechte zaak om de klant 700 euro in rekening te brengen on het koelsysteem door te spoelen. Zie uitleg bij vorige vraag.

 • Ik had bewust geen klachten aangegeven en verzocht om een waarde taxatie uit te voeren. Tevens aangegeven dat er ook een APK moest worden uitgevoerd. Alles is naar wens verlopen en de waarde taxatie heb ik zelf verder niet aangespoord omreden dat ik er nog niet uit ben over een te maken keuze voor een ander model of VW auto. We hebben er bij het afrekenen wel over gesproken maar concreet heb ik geen contact gezocht met een van de verkopers. Wel heb ik uitvoerig diverse modellen in de showrooms bekenen. Wat me opviel is dat men dat keurig toestaat maar niet aan de klant vraagt kunnen wij u van dienst zijn. Dat vond ik wel jammer maar gezien mijn. besluiteloosheid heb ik dat geaccepteert. Als de verkoper daar op let dan kan je de klant mogelijk meer van dienst zijn.

 • [...] heeft mij zeer goed geholpen en geadviseerd. Ondanks dat ik een aantal keer wijzigingen heb aangebracht in soort auto en extra opties, heeft hij heel veel geduld met me gehad en alles tot in de puntjes geregeld. Ik ben meer dan tevreden met [...] als verkoper en zeker met de auto! Ook het afgeven van de auto was een leuke happening, ik voelde erg speciaal.

Vind een dealer in de buurt.