Auto leasen.

Zakelijk de beste keuze.

Voor de zakelijke rijder is een auto leasen een voor de hand liggende keuze. Omdat je flink wat kilometers op de weg zit, wil je er zeker van zijn dat je het meeste auto voor je geld krijgt. Volkswagen is de beste keuze voor iedereen die er zeker van wil zijn dat ze veilig en stijlvol rijden.

Voor een vast bedrag per maand kun je bij je leasemaatschappij, zoals Volkswagen Financial Services, een Volkswagen zakelijk leasen, zonder deze te bezitten. O.a. verzekering, wegenbelasting en reparaties zijn hierbij inbegrepen. Kies jij de leasevorm die bij jou past, dan regelt de leasemaatschappij de rest!

 

Welke vorm van zakelijk leasen past bij jou?

Of je nu een wagenpark met een grote vloot onder je hoede hebt, of dat je als mkb’er of zzp’er de beste auto voor jouw mobiliteitsbehoefte zoekt, Volkswagen heeft een ruime selectie aan auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Zo ruim, dat er altijd de juiste auto voor jouw situatie tussen zit. Zo is de Passat Comfortline Business, speciaal ingericht voor zakelijk gebruik. Bij Volkswagen kies je niet alleen voor gemak en bewegingsvrijheid, bij ons heb je ook eersteklas service en advies. We staan je altijd direct en deskundig te woord.

Private lease is de voor de hand liggende keuze wanneer je als particulier een auto wilt leasen. Voor zakelijk leasen zijn er echter verschillende opties mogelijk:

Volkswagen Full Operational Lease: Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, biedt Volkswagen Full Operational Lease. Voor een vast bedrag per maand rijd je weg in een gloednieuwe Volkswagen. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij en aan het einde van je contract lever je de auto gewoon in. Het enige dat je nog zelf regelt is het wassen en tanken van je auto. Zelfs voor het tanken kunnen wij een brandstofpas voor je regelen.

Voordelen:

  • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud.
  • Inclusief wegenbelasting, all risk dekking, internationale pechhulp.
  • Gemak doordat alles wordt geregeld door je Volkswagen dealer.

Volkswagen Financial Lease: Financial Lease staat voor het zakelijk financieren van je Volkswagen. Hierdoor rijd je snel weg in je nieuwe Volkswagen en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand. In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in je financiering. Dit scheelt aanzienlijk in je maandlasten.

Voordelen:

  • Jij bent direct economisch eigenaar.
  • Fiscale voordelen; afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek.
  • Lagere maandbedragen door slim gebruik van de slottermijn.

 

Wat komt er nog meer kijken bij een auto zakelijk leasen?

Als je hebt besloten om een Volkswagen te leasen, dan heb je vaak nog wat aanvullende vragen. Denk bijvoorbeeld aan de meest recente bijtellingsregels: in welke categorie valt de door jou gekozen leaseauto en wat betekent dit voor je financiële situatie? En hoe gaat het in zijn werk als je je zakelijke leaseauto ook privé gaat gebruiken? Je leasemaatschappij kan al deze vragen voor je beantwoorden. Zo ben je volledig ingelicht en weet je precies waar je aan toe bent met je nieuwe zakelijke leaseauto!

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Neem contact met ons op