's Werelds eerste auto speciaal ontworpen voor de McDrive

De e-Golf McDrive Edition

McDrive Volkswagen e-Golf

McDonald’s en Volkswagen hebben de handen ineengeslagen om een unieke auto uit te brengen; de eerste én enige elektrische auto speciaal ontworpen voor de McDrive. Het resultaat is de volledig elektrische Volkswagen e-Golf McDrive Edition, uitgerust met bijzondere features die je de ultieme McDrive experience geven.

Voor de echte McDonald's liefhebbers

Hoe ziet een auto eruit waarin je kan genieten van de ultieme McDrive ervaring? Het begint met het innovatieve Ambience Control System, waarmee je de ideale sfeer kan creëren met muziek en sfeerverlichting. Je kiest bijvoorbeeld voor sfeergeluiden met lachende kinderen uit het restaurant of juist rustige natuurgeluiden. Het Electric Heating Compartment houdt je favorieten van McDonald's heerlijk warm en het Cupholder Cooling System je drankjes perfect koud. De klikbare tafel zorgt voor optimaal eetcomfort, waar een burger, Franse Frietjes en fritessaus precies in passen.

Het interieur is gebaseerd op McDonald’s Wood&Stone, een interieurconcept dat in vele McDonald’s restaurants terugkomt. Het exterieur is in iconisch McDonald’s groen-geel.

Deze unieke special edition is aangeboden aan het Ronald McDonald Kinderfonds, om te veilen op het Ronald McDonald Kinderfonds Gala. De opbrengst wordt geschonken aan het Ronald McDonald Kinderfonds.