Autoschade herstellen

  • Kies voor een Volkswagen Erkend Schadeherstelbedrijf
  • Je Volkswagen zo snel mogelijk als nieuw
  • Alleen uitgevoerd door specialisten
Maak direct een afspraak
Autoschade

Vakkundig opgelost

Schade aan je mooie Volkswagen is heel vervelend. Gelukkig hebben we specialisten in huis om jouw auto weer in topconditie te brengen. Snel én vakkundig.

Maak online een werkplaatsafspraak binnen 1 minuut
Plan direct in

Deze afspraak duurt gemiddeld: 1 uur

Wat te doen bij autoschade?

Zorg dat je op een veilige plaats staat en de benodigde veiligheidsmaatregelen neemt. Zet bijvoorbeeld een gevarendriehoek neer en doe een veiligheidshesje aan. Vul vervolgens het schadeformulier ter plekke in. Dit kan ook online via de online schadeformulier.
Bel de Volkswagen Mobiliteitsservice op het telefoonnummer 088 - 0330109. Jouw Volkswagen dealer helpt je direct. Neem daarna contact op met je verzekeraar. Zij kunnen je helpen met hoe je de schade verder kunt afhandelen. Meer informatie over de Volkswagen Mobiliteitsservice.
Heb je slechts een kleine reparatie nodig? Dan kun je terecht bij de Volkswagen Express Service, speciaal voor onderhoud en reparatie dat niet langer duurt dan een uur.

Autoschade repareren? Ga naar een Erkend Schadeherstelbedrijf

Wil je er zeker van zijn dat jouw Volkswagen na reparatie weer als nieuw is? Kies dan voor een Volkswagen Erkend Schadebedrijf. Zij voldoen volledig aan de strenge eisen van de Volkswagen fabriek. Alleen bij deze schadebedrijven ontvang je na de reparatie een Volkswagen Garantiebewijs van je dealer. Hiermee heb je ook garantie op de herstelde schade.

Niet gevonden wat je zocht?

Chat met ons of neem contact op met de klantenservice.
We zijn bereikbaar op 088 - 0330109 (ma t/m za 08:00-20:00).

Bekijk alle onderhoudsproducten