Mijn Volkswagen app.

 • Nieuw design
 • Nieuwe features
 • Nu te downloaden
Mijn Volkswagen App

Nu weet je echt alles over je Volkswagen.

Dankzij de Mijn Volkswagen app en de bijbehorende module ben je altijd verbonden met je Volkswagen. De module stuurt continu alle belangrijke informatie over jouw auto naar je mobiele telefoon. Bestel de module, laat hem gratis inbouwen bij je Volkswagen-dealer en download de app.

Belangrijkste features van de Mijn Volkswagen app.

Mijn Volkswagen App

Parkmobile.

Dankzij de integratie van Parkmobile betaal je voortaan parkeerkosten gewoon via de app. Je krijgt automatisch een melding op je smartphone wanneer je de auto parkeert in een betaald parkeerzone. Vervolgens stopt de betaling automatisch als je weer wegrijdt. Zo betaal je nooit te veel.
Mijn Volkswagen App

Private Lease.

Heb jij een Private Lease Volkswagen? Dan zie je in de app gemakkelijk hoeveel kilometers je nog kunt rijden op basis van je contract. Bekijk ook hoeveel je bijbetaalt voor extra kilometers of hoeveel je terug krijgt als je minder rijdt. Wijk je structureel af van je gekozen aantal kilometers? Dan krijg je een melding en pas je dit met één telefoontje aan.

Meld diefstal.

Je Volkswagen gestolen? Met de app rapporteer je dit direct bij de politie. Ook geef je ze makkelijk toestemming om het voertuig te traceren. Zo is de kans een stuk groter dat jij snel weer in je eigen Volkswagen rijdt.

Dit kan je nog meer met de app.
 • Houd je zakelijke en privé ritten bij
 • Controleer accu- en bandenspanning
 • Controleer of je auto op slot staat
 • Direct contact met pechhulp
 • Check de waarschuwingslampjes
 • Rij zuiniger met Rijstijlscore
Dit is nieuw in de app.
 • Nieuwe frisse look
 • Gedetailleerde rijstijl score
 • Handige tips & video's voor het onderhoud
 • Vind de handleiding voor jouw model
 • Diefstal melden, direct overdragen aan de politie
 • Jouw digitale instructieboekje

Goed om te weten.

Is mijn Volkswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen app?
Is mijn Volkswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen app?
Heb je een Volkswagen Polo, Golf, Passat, Tiguan, T-Roc of Touran vanaf bouwjaar 2010, dan heeft u vanaf nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Volkswagen app. Je kunt de app eenvoudig activeren door de module online te bestellen in de Volkswagen webshop. Er zal een speciale module in je Volkswagen gemonteerd worden met een simkaart die uw smartphone continue informeert over de wagenstatus. Bestel hier de module in de webshop.
Wat kost het?
Wat kost het?
Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen app heb je een Mijn Volkswagen Module in je Volkswagen nodig. In de module zit een sim-data kaart waarmee je 3 jaar binnen EU onbeperkt gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app. De module is beschikbaar voor bijna alle modellen vanaf 2008. Kijk in de webshop of de module ook geschikt is voor jouw Volkswagen.
Waar vind ik mijn QR-code?
Waar vind ik mijn QR-code?

Alle nieuwe Volkswagen modellen die voorzien zijn van een Mijn Volkswagen app hebben een QR-code. Je vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van je Volkswagen.

Lees meer.

Makkelijk parkeren
Makelijk Parkeren
Betaal nooit meer teveel voor parkeren.

In samenwerking met Parkmobile betaal je voortaan jouw parkeerkosten gewoon via de app. Je krijgt een melding in een betaald parkeren-gebied en de betaling stopt automatisch als je na het parkeren weer wegrijdt.

Staat de auto op handrem?
Staat de auto op handrem?
De app laat zien of jouw Volkswagen op de handrem staat.

Je staat geparkeerd, maar je twijfelt: staat mijn auto op de handrem? De Mijn Volkswagen app laat het direct zien en dat is extra prettig als je auto op een helling staat.

Deuren vergrendeld?
Deuren vergrendeld?
Je ziet het op het dashboard van de app.

Met de Mijn Volkswagen app controleer je waar en wanneer je maar wilt of jouw Volkswagen op slot staat. Je hoeft alleen nog maar de deur uit als dit niet zo is. Handig!

Rijstijl-score
Rijstijl-score
Rijd zuiniger, scoor hoger!

De Rijstijl-score in de Mijn Volkswagen app maakt zuinig rijden spannend. Je ziet in één oogopslag hoe je scoort vergeleken met andere Volkswagen rijders: hoeveel verbruik je en wat is jouw gemiddelde snelheid? Brandstof besparen was nog nooit zo leuk;

Nooit meer je auto kwijt
Nooit meer je auto kwijt
Vind jouw Volkswagen terug

Waar of op welke parkeerplaats stond mijn auto ook weer? De app weet precies waar jouw Volkswagen staat en loodst je er snel heen.

Eerst tanken of direct op pad?
Eerst tanken of direct op pad?
Check hoe ver je nog komt

De Mijn Volkswagen app geeft nauwkeurig aan hoe ver je nog kunt rijden met de resterende brandstofvoorraad. Zo plan je tankstops beter én makkelijker.

Rittenadministratie
Rittenadministratie
Weet precies hoeveel kilometers je zakelijk en hoeveel je privé rijdt.

De Mijn Volkswagen app biedt je een duidelijk overzicht van al jouw gemaakte ritten. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Zo wordt rittenadministratie makkelijker dan ooit. Je weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Bovendien ideaal voor je belastingaangifte. Het rittenadministratie abonnement kost € 99 per jaar inclusief BTW.

Geheugensteuntje voor onderhoud en APK
Geheugensteuntje voor onderhoud en APK
De Mijn Volkswagen app weet precies wat de leeftijd van jouw Volkswagen is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Hij geeft tijdig een seintje als het tijd is voor een servicebeurt of APK.
Het gemak van een systeemcheck
Het gemak van een systeemcheck
Heel handig: de Mijn Volkswagen app laat in één overzicht de status van de belangrijkste autofuncties zien. Van uw verlichting en accu tot banden en remsysteem. Als er storingen zijn, krijg je direct een melding. Zo voorkom je pech langs de weg. Vanuit de app kun je direct een Volkswagen dealer bellen of online een afspraak plannen.
Gestrand met pech?
 
De hulpdiensten weten je te vinden.

Toch met pech langs de weg? Geen stress. Open de app en bel Volkswagen Mobiliteitsservice en geef aan toestemming dat om jouw locatie door te geven aan de hulpdienst zodat ze exact weten waar je staat. Ook stuurt de app automatisch een statusrapport mee: een goede diagnose helpt bij het snel verhelpen van de storing.

 

Wat kan ik doen met de Fleet functie?
Wat kan ik doen met de Fleet functie?
Met Fleet krijg je een overzicht van onder andere welke auto's actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke onderhoud nodig hebben. Bekijk de Fleet pagina om meer te weten.
Wat zijn de gebruikersvoorwaarden?
Wat zijn de gebruikersvoorwaarden?

De gebruikersvoorwaarden kan je vinden op de gebruikersvoorwaarden pagina .

Jouw privacy op de eerste plek.

Volkswagen hecht veel belang aan privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Zo kies je je eigen voorkeursdealer en kun je desgewenst de historische ritgegevens verwijderen.

Lees meer
Bestel de module

Bestel de module.

Je Volkswagen klaar voor de Mijn Volkswagen app. Via de webshop bestel je eenvoudig een Connected Car module. De Volkswagen dealer bij jou in de buurt installeert hem vervolgens gratis voor je.

Bestel direct

Download App store

Mijn Volkswagen voor iPhone.

Download de app via de App Store. Heb je een iPhone en beschikt je Volkswagen een Mijn Volkswagen module? Download dan direct de app via de App Store.

Download voor iPhone

Download Google play

Mijn Volkswagen voor Android.

Download de app via de Google Play Store. Wil je de Mijn Volkswagen app op je Android toestel installeren? Download dan de Android app via de Google Play Store.

Download voor Google Play