Mijn Volkswagen app.

Mijn Volkswagen app

Nu weet je echt alles over je Volkswagen.

Met de Mijn Volkswagen app en de bijbehorende module ben je altijd verbonden met je Volkswagen. De app vertelt je namelijk alles wat je over je Volkswagen wilt weten. Bestel de module voor je Volkswagen, laat hem gratis inbouwen bij je Volkswagen-dealer en download de app.

Nieuw in de Mijn Volkswagen app.

Volkswagen app parkeren

Primeur in Nederland.

Betaal nooit meer te lang voor parkeren. In samenwerking met Parkmobile betaal je voortaan de parkeerkosten gewoon via de app. Je krijgt via de Mijn Volkswagen app automatisch een melding op je smartphone wanneer je de auto parkeert in een betaald parkeerzone. Vervolgens stopt de betaling automatisch als je weer wegrijdt.

Volkswagen app scoreoverzicht

Vernieuwde Think Blue-score.

Bekijk nu ook hoe zuinig je remt en optrekt. De Mijn Volkswagen app helpt je nu nog zuiniger te rijden. Met de uitgebreide Think Blue-score heb je nu ook direct inzicht in hoe je remt en optrekt. Daarnaast ontvang je tips op basis van je rijgedrag.
Volkswagen app rittenoverzicht

Verbeterde rittenadministratie.

Nog meer informatie over jouw ritten. De rittenadministratie is nog verder verbeterd. Zo kun je gemakkelijk fiscale rapportages downloaden en nog meer informatie inzien over jouw ritten.

Het rittenadministratie abonnement kost € 99 per jaar.

Dit kun je nog meer met de Mijn Volkswagen app:

  • Vind je auto terug
  • Houd je zakelijke en privé ritten bij
  • Controleer accu- en bandenspanning
  • Controleer of je auto op slot staat
  • Direct contact met pechhulp
  • Check de waarschuwingslampjes
  • Ontvang een melding bij beweging
  • Check wanneer onderhoud nodig is
  • Rij zuiniger dankzij Think Blue

Goed om te weten.

Is mijn Volkswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen app?
Is mijn Volkswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen app?
Heb je een Volkswagen Polo, Golf, Passat, Tiguan of Touran vanaf bouwjaar 2010, dan heeft u vanaf nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Volkswagen app. Je kunt de app eenvoudig activeren door de module online te bestellen in de Volkswagen webshop. Er zal een speciale module in je Volkswagen gemonteerd worden met een simkaart die uw smartphone continue informeert over de wagenstatus. Bestel hier de module in de webshop.
Wat kost het?
Wat kost het?

Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen app heb je een Mijn Volkswagen Module in je Volkswagen nodig. Vanaf nu kun je de Mijn Volkswagen Module ook in laten bouwen op de Polo, Golf, Golf Sportsvan, Passat, Tiguan of Touran vanaf bouwjaar 2010. De kosten hiervan zijn € 249 inclusief inbouw en een tweejarig data abonnement. Zo kun je twee jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen app.

Waar vind ik mijn QR-code?
Waar vind ik mijn QR-code?

Alleen Volkswagen modellen die geschikt zijn voor de Mijn Volkswagen app hebben een QR-code. Je vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van je Volkswagen.

Lees meer.

Makkelijk parkeren
Makelijk Parkeren
Betaal nooit meer teveel voor parkeren.

In samenwerking met Parkmobile betaal je voortaan jouw parkeerkosten gewoon via de app. Je krijgt een melding in een betaald parkeren-gebied en de betaling stopt automatisch als je na het parkeren weer wegrijdt.

Staat de auto op handrem?
Staat de auto op handrem?
De app laat zien of jouw Volkswagen op de handrem staat.

Je staat geparkeerd, maar je twijfelt: staat mijn auto op de handrem? De Mijn Volkswagen app laat het direct zien en dat is extra prettig als je auto op een helling staat.

Voorkom diefstal
Voorkom diefstal
Zodra de auto in beweging komt krijg je een seintje

Schakel Bewegings Alert van de Mijn Volkswagen app in en je krijgt direct een melding zodra jouw Volkswagen wordt verplaatst of als de deuren worden ontgrendeld. Dit kan wijzen op inbraak of diefstal. We raden je bij diefstal aan de actuele locatie door te geven aan de politie.

Deuren vergrendeld?
Deuren vergrendeld?
Je ziet het op het dashboard van de app.

Met de Mijn Volkswagen app controleer je waar en wanneer je maar wilt of jouw Volkswagen op slot staat. Je hoeft alleen nog maar de deur uit als dit niet zo is. Handig!

Rijstijl-score
Rijstijl-score
Rijd zuiniger, scoor hoger!

De Rijstijl-score in de Mijn Volkswagen app maakt zuinig rijden spannend. Je ziet in één oogopslag hoe je scoort vergeleken met andere Volkswagen rijders: hoeveel verbruik je en wat is jouw gemiddelde snelheid? Brandstof besparen was nog nooit zo leuk;

Nooit meer je auto kwijt
Nooit meer je auto kwijt
Vind jouw Volkswagen terug

Waar of op welke parkeerplaats stond mijn auto ook weer? De app weet precies waar jouw Volkswagen staat en loodst je er snel heen.

Eerst tanken of direct op pad?
Eerst tanken of direct op pad?
Check hoe ver je nog komt

De Mijn Volkswagen app geeft nauwkeurig aan hoe ver je nog kunt rijden met de resterende brandstofvoorraad. Zo plan je tankstops beter én makkelijker.

Rittenadministratie
Rittenadministratie
Weet precies hoeveel kilometers je zakelijk en hoeveel je privé rijdt.

De Mijn Volkswagen app biedt je een duidelijk overzicht van al jouw gemaakte ritten. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Zo wordt rittenadministratie makkelijker dan ooit. Je weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Bovendien ideaal voor je belastingaangifte.

Geheugensteuntje voor onderhoud en APK
Geheugensteuntje voor onderhoud en APK
De Mijn Volkswagen app weet precies wat de leeftijd van jouw Volkswagen is en hoeveel kilometer er op de teller staat. Hij geeft tijdig een seintje als het tijd is voor een servicebeurt of APK.
Het gemak van een systeemcheck
Het gemak van een systeemcheck
Heel handig: de Mijn Volkswagen app laat in één overzicht de status van de belangrijkste autofuncties zien. Van uw verlichting en accu tot banden en remsysteem. Als er storingen zijn, krijg je direct een melding. Zo voorkom je pech langs de weg. Vanuit de app kun je direct een Volkswagen dealer bellen of online een afspraak plannen.
Gestrand met pech?
Gestrand met pech?
De hulpdiensten weten je te vinden.

Toch met pech langs de weg? Geen stress. De Mijn Volkswagen app geeft jouw locatie door aan de hulpdiensten en zodat ze je snel weten te vinden. Ook stuurt de app automatisch een statusrapport mee: een goede diagnose helpt bij het snel verhelpen van de storing.

 

Wat kan ik doen met de Fleet functie?
Wat kan ik doen met de Fleet functie?
Met Fleet krijg je een overzicht van onder andere welke auto's actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke onderhoud nodig hebben. Bekijk de Fleet pagina om meer te weten.
Wat zijn de gebruikersvoorwaarden?
Wat zijn de gebruikersvoorwaarden?

De gebruikersvoorwaarden kan je vinden op de gebruikersvoorwaarden pagina .

Jouw privacy op de eerste plek.

Volkswagen hecht veel belang aan privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Zo kies je je eigen voorkeursdealer en kun je desgewenst de historische ritgegevens verwijderen.

Lees meer
Bestel de module

Bestel de module.

Je Volkswagen klaar voor de Mijn Volkswagen app. Via de webshop bestel je eenvoudig een Connected Car module. De Volkswagen dealer bij jou in de buurt installeert hem vervolgens gratis voor je.

Bestel direct

Download App store

Mijn Volkswagen voor iPhone.

Download de app via de App Store. Heb je een iPhone en beschikt je Volkswagen een Mijn Volkswagen module? Download dan direct de app via de App Store.

Download voor iPhone

Download Google play

Mijn Volkswagen voor Android.

Download de app via de Google Play Store. Wil je de Mijn Volkswagen app op je Android toestel installeren? Download dan de Android app via de Google Play Store.

Download voor Google Play