Classic Parts voor de T1.

Vervangingsonderdelen voor jouw klassieke Volkswagen.

Volkswagen Classic Parts T1

Ben Pon wist waarschijnlijk niet dat de Volkswagen Bus, die hij schetste op bezoek in Wolfsburg, uit zou groeien tot een van de bekendste schetsen uit onze historie. De Volkswagen Bus, later Transporter, droeg intern de naam 'Typ 2' (de Volkswagen Kever heette intern de 'Typ1'.) Sinds 1990, met de komst van de T4 variant, is Transporter ook als naam geregistreerd. Voor diverse modellen zijn door de jaren heen diverse bijnamen gebruikt, waarbij VW-Bus de algemeen gebruikte is.

Bus en Transporter Classic Parts.

Er zijn nog steeds veel onderdelen voor alle generaties van de Transporter beschikbaar in ons magazijn. En mochten we een origineel onderdeel  niet direct op voorraad hebben, kunnen we deze alijd nog bestellen. Bestel de onderdelen bij je dichtstbijzijnde Volkswagen dealer.

Ruiten  Filters 
Spiegels  Lichtschakelaars 
Lampen  Bevestigingsmaterialen 
Bumpers  Pedalen 
Carrosserie onderdelen  Portiersloten 
Motor onderdelen  Uitlaatdempers 
Interieurdelen  Ruitenwisserbladen 
Remsystemen  Type aanduiding 
Stuurwielen  Ventilatoren 
Versnellingsbakken  ... en nog veel meer! 
Volkswagen Classic Parts

Veelgestelde vragen.

Wat zijn Classic Parts?
Wat zijn Classic Parts?
Met Volkswagen Classic Parts biedt Volkswagen al bijna 20 jaar vervangingsonderdelen voor oudere modellen aan. En we doen dit graag, omdat het onze overtuiging is dat elke klassieke Volkswagen getuigt van de waarde en duurzaamheid van onze voertuigen.
Kan ik bij iedere dealer terecht?
Kan ik bij iedere dealer terecht?
Iedere Volkswagen- en Volkswagen bedrijfswagen dealer kan jou voorzien van Volkswagen Classic Parts.
Kan ik Classic Parts online bestellen?
Kan ik Classic Parts online bestellen?
Op dit moment zijn Volkswagen Classic Parts nog niet online te bestellen. Volkswagen Classic Parts zijn te bestellen bij en via jouw dealer.
Kan ik zelf Classic Parts monteren?
Kan ik zelf Classic Parts monteren?
Je kunt Volkswagen Classic Parts voor eigen gebruik bestellen en afhalen bij jouw lokale Volkswagen- en Volkswagen Bedrijfswagendealer.
Voor welke modellen zijn Parts beschikbaar?
Voor welke modellen zijn Parts beschikbaar?
Het assortiment Volkswagen Classic Parts is beschikbaar voor een groot aantal modellen. Van de Volkswagen Kever tot aan de Golf 4 en de nieuwe Beetle. Vuistregel is dat een model ‘Classic’ wordt vanaf 15 jaar nadat de laatste auto van het model is geproduceerd.