Classic Parts voor de Golf.

Vervangingsonderdelen voor jouw klassieke Volkswagen.

Golf MK1

Toen Volkswagen in 1974 de Golf uitbracht, was dit het begin van een zeer succesvol model waarvan er inmiddels meer dan 30 miljoen zijn verkocht. In de de jaren zeventig maakte Volkswagen een complete omschakeling naar voorwielaandrijving en watergekoelde motoren. De modellen Passat, Scirocco, Polo én Golf waren de start voor deze nieuwe richting. De Golf Mk1 is nog steeds het best verkochte model van alle versies. Na twee jaar, in 1976, waren er zelfs al een miljoen van deze Golfs geproduceerd. Vandaag de dag zijn vooral de eerste en tweede generatie van deze klasseloze auto erg gewild bij de liefhebbers van klassiekers.

Golf Classic Parts.

Er zijn nog steeds veel onderdelen voor alle generaties van de Golf in ons magazijn. En mochten we een origineel niet direct op voorraad hebben, kunnen we deze altijd nog bestellen. Bestel de onderdelen bij je dichtstbijzijnde Volkswagen dealer.

Ruiten  Filters 
Spiegels  Lichtschakelaars 
Lampen  Bevestigingsmaterialen 
Bumpers  Pedalen 
Carrosserie onderdelen  Portiersloten 
Motor onderdelen  Uitlaatdempers 
Interieurdelen  Ruitenwisserbladen 
Remsystemen  Type aanduiding 
Stuurwielen  Ventilatoren 
Versnellingsbakken  ... en nog veel meer! 
Volkswagen Classic Parts

Veelgestelde vragen.

Wat zijn Classic Parts?
Wat zijn Classic Parts?
Met Volkswagen Classic Parts biedt Volkswagen al bijna 20 jaar vervangingsonderdelen voor oudere modellen aan. En we doen dit graag, omdat het onze overtuiging is dat elke klassieke Volkswagen getuigt van de waarde en duurzaamheid van onze voertuigen.
Kan ik bij iedere dealer terecht?
Kan ik bij iedere dealer terecht?
Iedere Volkswagen- en Volkswagen bedrijfswagen dealer kan jou voorzien van Volkswagen Classic Parts.
Kan ik Classic Parts online bestellen?
Kan ik Classic Parts online bestellen?
Op dit moment zijn Volkswagen Classic Parts nog niet online te bestellen. Volkswagen Classic Parts zijn te bestellen bij en via jouw dealer.
Kan ik zelf Classic Parts monteren?
Kan ik zelf Classic Parts monteren?
Je kunt Volkswagen Classic Parts voor eigen gebruik bestellen en afhalen bij jouw lokale Volkswagen- en Volkswagen Bedrijfswagendealer.
Voor welke modellen zijn Parts beschikbaar?
Voor welke modellen zijn Parts beschikbaar?
Het assortiment Volkswagen Classic Parts is beschikbaar voor een groot aantal modellen. Van de Volkswagen Kever tot aan de Golf 4 en de nieuwe Beetle. Vuistregel is dat een model ‘Classic’ wordt vanaf 15 jaar nadat de laatste auto van het model is geproduceerd.