De vernieuwde Golf Variant

Hou me op de hoogte

De kracht van 50 jaar Golf. Met extra ruimte

Het meest geliefde model van Volkswagen is 50 jaar. En dat vieren we… met een vernieuwde Golf Variant. Het beste van de Golf, met een zee aan been- en bagageruimte. Een stationwagen die geschikt is voor het hele gezin, en voor de ritten van en naar je werk. Comfortabel, veilig en gewoon heel praktisch. De vernieuwde Golf Variant is het voorjaar te bestellen. Vanaf juli kan je hem zelf ervaren in de showroom of tijdens een proefrit.

Exterieur

Duidelijk familie van de Golf

Net zoals de 50-jarige iconische Golf is de vernieuwde Golf Variant weer wat strakker en moderner dan z’n voorganger. Let vooral op de vormgeving van de verlichting, het bumperdesign, de velgen en de bijzondere nieuwe kleuren. Subtiele, doordachte veranderingen. Wie zegt dat praktische familieauto’s niet mooi kunnen zijn?


Wijst je de weg in het donker

Deze koplampen zijn niet alleen mooi, maar ook superslim. Ze passen zich aan elke situatie aan en leiden je door het donker, zónder andere weggebruikers te verblinden. Je grootlicht dimt automatisch als er een tegenligger aankomt. Leuk detail: de look van je achterlichten kun je zelf instellen via je infotainmentsysteem. Ook het logo is verlicht.

Interieur

De bagageruimte is net zo flexibel als jij bent

De achterklep openen met in je ene arm een kind en in je andere een volle boodschappentas? Het kan. Zet je voet onder de achterbumper en voilà. Dankzij de lage laaddrempel en in hoogte verstelbare laadvloer is in- en uitpakken extra eenvoudig. Heb je extra ruimte nodig? Dan leg je eenvoudig (een deel van) de achterbank plat.

Alle info en entertainment nu ook via ChatGPT

Een primeur in de Golf is de stemassistent met geïntegreerde ChatGPT. “Wat is een goede stop voor onderweg, met verse broodjes?” of “Wat is een leuk thema voor een kinderfeestje?”. Vraag maar raak. Daarnaast heb je een enorm touchscreen binnen handbereik en kun je van alles bedienen via de handige drukknoppen op je stuur. Zo houd je je ogen op de weg.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je niks missen van de vernieuwde Volkswagen Golf Variant? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Inschrijven voor de nieuwsbrief