De nieuwe

e-up!

Alleen leverbaar uit voorraad

Bekijk de voorraad
Actieradius > 250 km** Opgeladen in ± 4 uur ***
Volkswagen e-up!

Ver, verder, verst

Van Amsterdam naar Brussel op één lading.

De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer** maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg.

Volkswagen e-up! Style

Actieradius > 250 km**

Lekker compact, dat is de e-up! wel. En de techniek die in de nieuwe e-up! zit ook. Door alle slimme innovaties hebben we het voor elkaar gekregen om de actieradius flink op te schroeven. De grotere accu zorgt ervoor dat je op één volle accu meer dan 250 kilometer** rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z'n werk. Voor de laadtijd hoef je het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol***. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur***.

Tijdens het bestellen van je e-up! kun je direct alles regelen rondom laden. Benieuwd naar de laadoplossingen?

Bekijk alle laadoplossingen

Waarom een elektrische auto?

  • Zuinig en milieubewust
  • Sneller optrekken
  • Geen BPM en wegenbelasting
  • Voor zakelijke rijders: 12% bijtelling
Meer over elektrisch rijden

De meest opvallende features van de e-up!

Lane Assist
Houdt je altijd veilig binnen je rijbaan. Sensoren scannen continu de rijbaan en ‘zien’ of je op koers blijft. Dreig je onbedoeld – zonder richting aan te geven – buiten je rijbaan te raken, dan stuurt Lane Assist in de e-up! zelf terug naar het midden.
Volkswagen e-up
Parkeersensoren achter (Park Distance Control)
Park Distance Control helpt bij het in- en uitparkeren. Sensoren in de bumper houden in de gaten hoeveel afstand er is tot obstakels achter de auto. Als die afstand te klein wordt, dan klinkt er een geluidssignaal.
Volkswagen e-up
Volkswagen e-up
100% elektrisch
De e-up! is herkenbaar door zijn blauwe accenten en 100% elektrisch. Lekker duurzaam dus. 
Volkswagen e-up
Volkswagen e-up
Radio Composition Phone
Heel eenvoudig verbind je je eigen telefoon met je e-up! en navigeer je naar je bestemming.
Volkswagen e-up
e-up volkswagen
Slimme features
Beide uitvoeringen zijn voorzien van automatische airconditioning (Climatronic) en rijstrookassistent (Lane Assist). Dat rijdt toch een stuk relaxeter!
e-up volkswagen
Airconditioning automatisch (Climatronic)
Met de automatische airconditioning 'Climatronic' kun je in alle koelte genieten van uw autorit, terwijl de temperatuur automatisch voor je geregeld wordt.

Topconditie gegarandeerd

We vinden het belangrijk dat jij zo lang mogelijk geniet van je nieuwe e-up!. Daarom ben je verzekerd van:

8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de e-up! heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde Volkswagen monteur.

2 jaar garantie op de hele auto

Op elke Volkswagen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je de e-up! volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden. Meer weten? Lees dan verder over onze garantieregelingen.

 Tot 6 jaar onderhoud

De e-up! wordt standaard geleverd tot wel 6 jaar onderhoud (max. 90.000km), waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd je je e-up! zo lang mogelijk als nieuw.

Volkswagen e-up!

e-up!

Veilig, comfortabel en relaxed de weg op? Met de e-up! uitvoering zit dat wel goed. Dankzij de automatische airconditioning (Climatronic), rijstrookassistent (Lane Assist) en Radio Composition Phone met Bluetooth-voorbereiding is elke rit een ontspannen rit. En natuurlijk komt je e-up! standaard al met een laadkabel. Heb je daar geen omkijken meer naar.
Volkswagen e-up! Style

e-up! Style

Wil jij net dat beetje meer, dan is de Style uitvoering van de e-up! jouw Volkswagen. We snappen dat het oog ook wat wil. Daarom maken we e-up! Style, met 16 inch lichtmetalen velgen, zwarte spiegelkappen en een zwarte dak bovenop de standaard uitrusting, qua looks helemaal af.

Instappen?

Stel je ideale e-up! samen of download eerst de brochure
Lees alles

Download de uitgebreide brochure

Dealer zoeken

Neem contact op met je dealer voor meer informatie

Elektrisch Rijden

Meer weten over elektrisch rijden?

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Het genoemde aantal kilometers is de indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW). Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur.