De nieuwe Polo GTI

Blijf op de hoogte
Vermogen: 207 pk
Nieuwe Polo GTI


Geef alles. Altijd

De nieuwe Polo GTI is niet bang om te laten zien wat ‘ie kan. Met z’n sportieve design en innovatieve uitrusting brengt ‘ie prestatie en rijplezier naar het volgende niveau. Klaar voor een portie g-kracht? Gordel om en gaan.

Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI

Kracht in z’n ware vorm

Je hoeft de motorkap niet open te doen om te zien wat de Polo GTI in huis heeft: z’n sportieve uitstraling verraadt alles. Van de typische rode GTI-accenten en sportieve bumpers tot de nieuwste tech zoals de IQ.LIGHT Matrix LED koplampen met verbindende LED strip. En omdat de meeste mensen alleen de achterkant van je Polo zullen zien, voegden we een chromen uitlaat toe en de drie letters die alles zeggen: GTI.

Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI

Op de grens van klassiek en digitaal

Stap in de GTI en je wordt omringd door klassieke GTI-elementen, zoals rode lijnen en geruite bekleding. Maar de Polo GTI is ook helemaal van deze tijd, met z’n multifunctionele stuurwiel, Climatronic automatische airconditioning, strak vormgegeven touch-knoppen, Digital Cockpit en het Ready to Discover multimediasysteem met standaard 20,3 centimeter scherm. Natuurlijk ben je volledig verbonden met de wereld, dankzij de diensten van We Connect. En dat allemaal terwijl jij in je comfortabele sportstoel zit.

Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI

Van 0 tot een glimlach in 6,5 seconde

De nieuwe Polo GTI maakt z’n sportieve beloftes waar. En dat mag ook wel, met zoveel kracht onder de motorkap. De DSG-automaat zorgt ervoor dat jij ononderbroken rijdt. Met de GTI is je rijplezier écht eindeloos.

Nieuwe Polo GTI

Slimmer dan ooit

De ideale bijrijder die nooit in slaap valt? De Polo GTI heeft ‘m. Het IQ.Drive Pakket met Travel Assist houdt je in jouw rijbaan en past jouw snelheid aan op het verkeer om je heen. Verkeer in je dode hoek? Side Assist geeft een lichtsignaal. Wel zo handig.

Blijf op de hoogte

Kun je niet wachten om in de nieuwe Polo GTI te stappen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan laten we je als eerste weten hoeveel ‘ie kost en wanneer je ‘m kan bestellen.

Nieuwe Polo GTI