De nieuwe Volkswagen Passat

Al 50 jaar vertrouwd en vernieuwend. Nu als Hybride.

Mis niks van de Passat

De Passat is 50 jaar geworden en voelt zich als herboren. Want de iconische stationwagen is voortaan altijd geëlektrificeerd en daarmee veelzijdiger dan ooit. Hij rijdt als Plug-in Hybride volledig elektrisch naar de zaak, biedt premium comfort en heeft nog meer bagageruimte dan z’n voorgangers. Geniet doordeweeks van het premium comfort en gebruik ’m in het weekend voor grote hobby’s en verhuizingen. Zakelijk en privé, in alles een echte Passat.

Exterieur

Plug-in hybride: Rij 100 km elektrisch

De nieuwe Passat is uitgerust met zowel een elektromotor als een 1.5 TSI benzinemotor. Dit noemen we een plug-in hybride. Zo kun je tot zo’n 100 km volledig elektrisch rijden voordat de brandstofmotor het overneemt. En je bent zo weer helemaal opgeladen. De nieuwe Passat ondersteunt DC snelladen tot 50 kW.

Wijst je de weg in het donker

Met de nieuwste generatie van de IQ. Light LED Matrix verlichting val je nog meer op in het verkeer en heb je nog beter zicht in het donker. Dat is veiliger voor iedereen. De slimme koplampen zien er nog eens schitterend uit. De IQ. Light LED matrix koplampen in de nieuwste generatie zijn uitgerust met een dynamische grootlichtassistent die tot wel 500 meter kan schijnen. Dit maakt nachtelijke ritten super comfortabel.

Interieur

Stoelen waar je nooit meer uit wilt

De stoelen van de nieuwe Passat bieden veel gemak. Niet alleen kun je de stoel elektrisch verstellen, maar bieden we ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties aan. Dit betekent dat jouw stoel niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen. Automatisch of zelf in te stellen. Heb je bijvoorbeeld net gesport of ben je onderweg naar een spannende meeting? Laat de stoel jouw rug verkoelen. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden.

Neem gerust een extra koffer mee

De nieuwe Passat is groter dan ooit. Dat betekent meer beenruimte én een grotere kofferbak van maar liefst 690 liter. Leg je de achterbank plat, dan beschik je in een handomdraai over een serieuze verhuisauto. Daarmee is je bagageruimte plotseling goed voor 1.920 liter.

Hobbels en kuilen automatisch gladgestreken

De nieuwe Passat is optioneel beschikbaar met een geavanceerd onderstel (Dynamic Chassis Control Pro). Met één druk op de knop kun je de ideale demping kiezen. Van zacht en bijzonder comfortabel tot hard en supersportief, met maar liefst 15 verschillende standen.

Wat kun je verwachten van de nieuwe Passat

  • Verkrijgbaar als 1.5 eTSI 150 pk benzinemotor (mild-hybride)
  • Verkrijgbaar als Plug-in Hybride met 204 pk of 272 pk en een actieradius van ongeveer 100 km
  • Volledig nieuw design met focus op hoge kwaliteit
  • Standaard rijk uitgerust
  • Verkrijgbaar met nieuwe high-tech features
Hou me op de hoogte

Mis niks van de nieuwe Passat