De ID. SPACE VIZZION

Ruimtelijke intelligentie

Actieradius 590 km*
Als zevende model in onze ID. Familie heeft de ID. SPACE VIZZION een eer hoog te houden. Gelukkig doet ‘ie dat moeiteloos. Met een strak, aerodynamisch design, flinke actieradius en de binnenruimte van een SUV maakt de ID. SPACE VIZZION z’n naam volledig waar.

0-100 in 5,4 seconden

Net als de andere modellen in de ID. Familie laat de ID. SPACE VIZZION zien dat ook elektrische auto’s een plezier zijn om in te rijden. De ID. SPACE VIZZION accelereert in 5,4 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Combineer dat met een actieradius van 590 kilometer* (WLTP), en je snapt waarom zelfs lange ritten in dit nieuwe ID. model een aangename ervaring zijn.

Schoolvoorbeeld in aerodynamica

Zeker, de ID. SPACE VIZZION is een ruime auto. Maar we hebben daarbij niets ingeleverd op het gebied van aerodynamica. Door het slimme, strakke design glijdt de rijwind over de auto zonder dat jij snelheid verliest. En dat is niet het enige voordeel: het design ziet er ook nog eens bijzonder stijlvol uit. De 22 inch wielen, slimme LED-koplampen en het dak in hoogglans zwart benadrukken dit ook.

Van appelsap tot concept car

Ben je onder de indruk van het exterieur? Het interieur is minstens zo bijzonder. Zo heeft de ID. SPACE VIZZION een volledig digitale cockpit met het geprojecteerde head-updisplay achter het stuur als primaire dashboard. Het 15,6 inch infotainmentsysteem met touchscreen ondersteunt het digitale display en biedt extra informatie en mogelijkheden. Maar het interieur is meer dan alleen comfortabel en intelligent. De bekleding van de ID. SPACE VIZZION is uitgevoerd in duurzame materialen, zoals kunstleder gemaakt uit resten van appelsapproductie.

Ontmoet de ID. Familie

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Bekijk nu de andere modellen.

Elektrisch rijden bij Volkswagen

Alles over elektrisch rijden

Hoe moet dat nou met opladen? En waarmee moet je rekening houden als je een nieuwe elektrische auto koopt? We leggen het je allemaal uit.

Ontdek alles
* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.