Uitlaat vervangen.

Schoner en zuiniger.

uitlaat

Laat de expert het werk doen.

Denk jij: “een kapotte uitlaat, die hoor je wel”? Dat klopt, maar niet in alle gevallen. Laat daarom je uitlaat controleren door een officiële Volkswagen monteur. Deze ervaren professional weet als geen ander hoe en wanneer een uitlaat moet worden gerepareerd.

Waarom naar een officiële Volkswagen dealer?

  • Zeker van een nauwkeurige check
  • Transparante kosteninschatting
  • Vakkundige reparatie of vervanging

Waarom vervangen?

Een goed functionerende uitlaat is belangrijker dan je denkt. Het verbetert de prestaties van de motor, vermindert vrijkomende gassen en voorkomt geluidshinder. En niet onbelangrijk: de uitlaat is een belangrijk keurpunt bij de APK. Het vervangen of repareren van een kapotte uitlaat zorgt er dus voor dat je veiliger en milieuvriendelijker de weg op gaat.

Wanneer vervangen?

Korte stadsritten, agressieve zuren en temperatuurwisselingen zijn schadelijk voor je uitlaat. Mede hierdoor kunnen pakkingen gaan lekken, ophangrubbers breken en demperbeugels afscheuren. Ook corrosieslijtage van binnenuit is een veel voorkomend probleem. Een rammelend geluid en lekkage zijn tekenen dat er iets niet helemaal goed zit in je uitlaat. Wees deze signalen voor en kom langs bij je Volkswagen dealer voor een controle.

Veelgestelde vragen.

Wat kost het vervangen van een uitlaat?
Wat kost het vervangen van een uitlaat?
De kosten van de vervangservice zijn afhankelijk van het model van jouw Volkswagen en de schade aan je uitlaat. Je Volkswagen monteur kan na een controle inschatten wat het repareren of  vervangen van (delen van) je uitlaat gaat kosten.
Hoe lang heb ik garantie op een nieuwe uitlaat?
Hoe lang heb ik garantie op een nieuwe uitlaat?
Op een nieuwe uitlaat ontvang je standaard twee jaar garantie. Meer weten? Lees dan verder over onze garantieregelingen.
Niet gevonden wat je zocht?

Chat met ons of neem contact op met de klantenservice.
We zijn bereikbaar op 088 - 0330109 (ma t/m za 08:00-20:00).

Bekijk alle onderhoudsproducten