Leusden,
03
februari
2015
|
14:30
Europe/Amsterdam

Tiguan nu standaard met navigatie en parkeerhulp en tot 1.500 euro inruilpremie

Tiguan nog nooit zo compleet

De avontuurlijke Volkswagen Tiguan laat zich van zijn meest complete kant zien. De standaarduitrusting van alle modellen wordt per direct uitgebreid met onder meer navigatie en een slimme parkeerhulp. Kopers krijgen ook nog eens een inruilpremie van maximaal 1.500 euro.

Elke Tiguan wordt voortaan standaard geleverd met het Executive-pakket. Inbegrepen daarbij zijn onder meer navigatie RNS 315, de multimedia-box, alarm, telefoonvoorbereiding ‘premium’, parkeersensoren en de handige parkeerhulp Park Assist.

Snel schakelen
De innovatieve DSG-transmissie met dubbele koppeling behoort tot de populairste opties voor de Tiguan. Hij is leverbaar in combinatie met zowel de benzine- als de dieselmotoren. De meerprijs voor deze versnellingsbak bedraagt nu slechts 2.500 euro.

Op de koop toe: tot 1.500 euro inruilpremie
Zowel particuliere als zakelijke klanten die in de periode tot eind mei een Tiguan aanschaffen en een auto inruilen, krijgen bovenop de completere standaarduitrusting ook een extra inruilpremie. Voor de Comfort & Design- en Sport & Style-uitvoeringen bedraagt deze premie 1.000 euro en voor de sportieve Tiguan R-Line zelfs 1.500 euro. Veel Tiguans zijn ook nog eens direct leverbaar.

De Tiguan Comfort & Design met alle genoemde extra’s inclusief de tijdelijke inruilpremie is er nu vanaf € 30.950*. Waarmee de populaire caravantrekker voor nog meer consumenten bereikbaar is. 

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.volkswagen.nl. Acties lopen tot 31 mei 2015.