Leusden,
21
december
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Volledig elektrisch de ruimte in: de nieuwe ID.7 Tourer

Volkswagen heeft de nieuwe ID.7 nog maar net geïntroduceerd, maar de grote vraag naar een stationwagonversie van ons elektrische vlaggenschip konden we gewoonweg niet negeren. Maak kennis met de ID.7 Tourer, de praktische en extra ruime evenknie van de ID.7 die ook de primeur heeft om de eerste volledig elektrische Tourer van Volkswagen te zijn. 

De ID.7 Tourer is gebaseerd op ons grootste elektrische model en dus ook een echt ruimtewonder. Net als de ‘gewone’ ID.7 beschikt de Tourer over een lage luchtweerstand en staat hij op het MEB-platform van Volkswagen. Ook krijgt hij dezelfde aandrijflijnen. De standaard laadruimte van de ID.7 Tourer bedraagt een flinke 545 liter en met de banken plat heb je zelfs meer dan 1.700 liter tot je beschikking. Onze presentator Alberto loopt in deze korte teaser met je om de auto heen en verklapt meteen wanneer je hem kunt verwachten!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.