Leusden,
02
december
2019
|
15:33
Europe/Amsterdam

Volkswagen maakt het UEFA EURO 2020™ mobiel

Volkswagen maakt het UEFA EURO 2020™ mobiel

  • 13.000 Mobility Makers van Volkswagen bieden hulp en advies bij mobiliteit
  • Ook 1.400 Mobility Makers in speelstad Amsterdam
  • Supporters kunnen gebruik maken van gratis shuttle-service in Volkswagen ID.3
Samenvatting

Alle ballen op Boekarest, afgelopen weekend. In de Roemeense hoofdstad vond zaterdag de loting plaats voor het Europees Kampioenschap in 2020. De 13.000 Mobility Makers van Volkswagen staan te trappelen om voetbalfans tijdens het toernooi te gaan helpen en adviseren omtrent hun mobiliteit rondom de stadions.

Het UEFA 2020™, dat komende zomer gespeeld wordt in twaalf Europese steden, is belangrijk voor Volkswagen. Het merk gebruikt het sportieve podium niet alleen om de ID. Family, de nieuwe generatie elektrische auto’s, te promoten maar vooral ook om de honderdduizenden voetbalfans die zich in de speelsteden begeven te helpen met hun mobiliteit binnen de stadsgrenzen. De zogenaamde Mobility Makers van Volkswagen zijn experts in hun eigen stad en kunnen voetbalsupporters adviseren met, en helpen bij, alle praktische vragen zoals “Wat is de snelste route naar het stadion?” of “Welke tram moet ik nemen naar m’n hotel?” Ook in Amsterdam, waar 4 wedstrijden gespeeld gaan worden, zal een team van 1.400 vrijwilligers meehelpen om de voetbalsupporters te begeleiden.

Naast de Mobility Makers gaat Volkswagen ook een speciale shuttle-service aanbieden via de officiële UEFA EURO 2020 app. Zo kunnen voetbalfans in Amsterdam tijdens het toernooi gratis ritten boeken in een van de tientallen beschikbaar gestelde ID.3's. 

Ook in Nederland gaat Volkswagen verschillende activiteiten en acties opzetten voor en tijdens het toernooi. Wil je op de hoogte blijven van deze acties, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.