Leusden,
01
juni
2016
|
13:06
Europe/Amsterdam

Vakantie 2016: Volkswagen Vakantiecheck inclusief koelbox

  • Vakantiecheck voor een gerust gevoel: controle op 12 essentiële punten
  • Cool vakantiegevoel: 12V-koelbox bij de prijs inbegrepen
  • Complete airco servicebeurt tijdelijk voor slechts 99 euro

Een goede voorbereiding is hét recept voor een zorgeloze vakantie. Daarom biedt Volkswagen de Vakantiecheck aan. Daarbij wordt een Volkswagen voor slechts 19,95 euro op de twaalf essentiële punten gecontroleerd. Bovendien krijgt het vakantiegevoel een extra impuls, want een 12 Volt-koelbox is bij de check inbegrepen.

Bij de Vakantiecheck controleren de vakkundige technici van Volkswagen de vitale onderdelen van de auto. Ze checken onder meer de accuspanning, de banden, de remmen en natuurlijk de airconditioning. Een Volkswagen met een goedkeurend vinkje achter alle controlepunten is helemaal klaar voor elke (vakantie-)trip, al helemaal omdat een hoogwaardige 12V-koelbox met een inhoud van 25 liter bij de prijs van 19,95 euro is inbegrepen.

De koele kracht: airco service
De Volkswagen Vakantiecheck is perfect te combineren met een airco servicebeurt. Dit zorgt ervoor dat de koelcapaciteit weer maximaal is en de speciale geurbehandeling verwijdert schimmels en bacteriën uit het systeem. Hierdoor verdwijnen nare geurtjes en is de lucht in het interieur weer helemaal fris. De Volkswagen-dealer biedt de airco servicebeurt tijdens de zomermaanden aan voor slechts 99 euro in plaats van de normale 139 euro.

Meer informatie over de Volkswagen Zomercheck en airco service is te vinden op www.volkswagen.nl/zomer