Leusden,
17
oktober
2016
|
16:18
Europe/Amsterdam

R-Line styling nu ook voor Volkswagen Touran

  • R-Line: sportieve en stijlvolle stylingpakketten voor in- en exterieur
  • Tijdelijk verkrijgbaar tegen extra aantrekkelijke prijzen

De ruime en veelzijdige Volkswagen Touran is nu ook leverbaar als dynamische R-Line. Twee fraaie, sportieve stylingpakketten voor ex- en interieur geven deze ruime MPV nog meer karakter. Beide pakketten zijn tijdelijk extra scherp geprijsd en beschikbaar voor de Connected Series en Highline.

De Volkswagen Touran R-Line springt direct in het oog door de sportief gestylde R-Line bumpers, de grille met R-Line logo en R-Line zijskirts. Daarnaast zijn er diverse subtiele stijlelementen, zoals de vleugelvormige luchtinlaten in de voorbumper, sierlijsten met R-Line logo, chromen strips in de achterbumper en 17-inch dubbelspaaks Salvador velgen. Voor slechts 449 euro extra is het pakket te upgraden met de 18-inch Marseille-velgen. Het R-Line Exterieur pakket voor de Touran is tijdelijk met 500 euro in prijs verlaagd en is nu verkrijgbaar vanaf 1.299 euro.

R-Line interieur
De Volkswagen Touran is tevens leverbaar met een R-Line Interieur pakket. Dit pakket omvat onder meer een titaanzwarte hemelbekleding en zwarte R-Line Race stoelbekleding in Microfaser San Remo, aluminium instaplijsten met R-Line logo en sportieve aluminium pedalen. Het driespaaks multifunctionele sportstuur is bekleed met leer en (in uitvoeringen met DSG-transmissie) voorzien van schakelpeddels. Diverse interieurelementen zijn uitgevoerd in Black Lead Grey en de vloermatten zijn afgewerkt met contrasterende zilvergrijze stiksels. Het R-Line Interieur pakket is al leverbaar vanaf 508 euro.