Leusden,
20
april
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Parkeren is een koud kunstje in de Volkswagen ID.7

Parkeren is voor veel mensen misschien wel het meest uitdagende gedeelte van autorijden. Maar in de nieuwe Volkswagen ID.7 maken we ook daar een prettige ervaring van. Dankzij de optionele Park Assist Pro met geheugenfunctie is parkeren nu makkelijker dan ooit. Je hoeft er zelfs niet altijd voor achter het stuur te zitten. En dat is nog maar het begin.

Een goed geheugen

De geheugenfunctie van Park Assist Pro onderscheidt de ID.-modellen van andere Volkswagens. Natuurlijk is het systeem ook in de nieuwe ID.7 te vinden. Wanneer de auto tot stilstand komt, kan de bestuurder de parkeermanoeuvre opslaan. Wanneer je dezelfde locatie weer bereikt, biedt de ID.7 automatisch aan om het parkeren van je over te nemen. Daarna kun je zelf bepalen of je in de auto blijft zitten of de procedure van buitenaf volgt met behulp van je smartphone. Zo leert de ID.7 te parkeren op locaties waar je vaker komt, zoals je werk of thuis. De standaardfuncties van Park Assist, bekend van andere Volkswagen-modellen, zijn uiteraard ook beschikbaar. Deze bieden ondersteuning bij het in- of uitrijden van parallelle of overdwars parkeervakken. De ID.7 neemt hiervoor de controle over acceleratie, remmen en sturen over.

Makkelijk in- en uitstappen

Als kers op de taart is er de derde modus. Hiermee is het mogelijk om de ID.7 met behulp van een app op je smartphone zelfstandig te laten parkeren. Ideaal wanneer er weinig ruimte is om in- of uit te stappen. Park Assist Pro biedt daarbij de mogelijkheid om over een afstand van 25 meter zelfstandig uit te parkeren. Of je nu een drukbezette agenda hebt of gewoon op zoek bent naar meer gemak - in de Volkswagen ID.7 is parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.