Leusden,
04
januari
2024
|
11:05
Europe/Amsterdam

Het voordeel van de grootste: de Volkswagen Life Editions

  • Nieuw jaar, nieuwe prijzen, meer uitrusting
  • Life Editions: van Polo tot en met de nieuwe Tiguan, compleet en scherp geprijsd
  • Plus scherpe private lease-tarieven en hoge inruilpremies

Het grootste automerk van Nederland maakt met de nieuwe Life Editions een voordelige start in het nieuwe jaar. Vrijwel elke Volkswagen - van de Polo tot en met de nieuwe Tiguan - is er nu als zeer scherp geprijsde en compleet uitgeruste Life Edition.

De nieuwe Life Edition-uitvoeringen van de Polo, T-Cross, Taigo, T-Roc én de nieuwe Tiguan trappen 2024 in stijl af. Life Edition staat voor een zeer complete standaarduitrusting tegen een extra scherpe prijs. Zo zijn parkeersensoren, extra donker getinte ramen achter, een achteruitrijcamera, adaptieve cruise control, Apple CarPlay en lichtmetalen velgen altijd inbegrepen. Ook is metallic lak bij de meeste Life Editions inbegrepen.

Vernieuwde T-Cross nog aantrekkelijker

De onlangs vernieuwde T-Cross was al completer en scherper geprijsd dan zijn voorganger, maar het voordeel loopt in 2024 nog verder op. Voor de T-Cross, Taigo en T-Roc Life Edition komen daar onder meer metallic lak, 17 inch lichtmetalen velgen en Keyless Acces bij. De gloednieuwe Tiguan Life Edition gaat nog verder, met LED Plus-verlichting, navigatie ‘Discover’, een elektrisch bediende achterklep en een alarmsysteem. Het voordeel loopt hierbij op tot liefst € 3.000, en bij de T-Cross zelfs tot € 4.800 vergeleken met zijn voorganger.

Nog meer voordeel 

Naast de aantrekkelijke Life Editions biedt 2024 bij Volkswagen nog meer voordeel. Zo zijn alle Volkswagen-modellen - dus óók de nieuwe Life Editions - te rijden tegen extra scherpe private lease-tarieven, al vanaf € 399 per maand*. Daarnaast is de comfortabele automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling op veel modellen tijdelijk extra bereikbaar. Wie zijn huidige auto bovendien inruilt op een nieuwe Volkswagen, kan rekenen op inruilpremies van € 2.000 tot zelfs € 4.000.

Service

Zoals op alle modellen met verbrandingsmotor van Volkswagen is 4 jaar garantie inbegrepen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van gratis pechhulp binnen Europa en kan de berijder terecht bij het zeer uitgebreide servicenetwerk van Volkswagen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.