Leusden,
30
maart
2023
|
16:03
Europe/Amsterdam

Exclusiviteit heeft een naam: ‘Edition Grey’

De zomertijd is in gegaan en dat betekent dat het seizoen van barbecues en zonnebrandcrème dichterbij is dan je zou denken. Volkswagen luidt het zomerseizoen nu alvast in met de zeer exclusieve T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’. Open rijplezier gegarandeerd!

De oplage van deze special is wereldwijd beperkt tot 999 stuks, waarvan er slechts twintig naar ons land komen. Wie van zo’n limited edition de sleutels in handen krijgt – en dat kan nu al, want hij is uit voorraad leverbaar bij onze dealers - geniet in elk geval alvast van een zomers gevoel. 

Een contrastrijke kleurstelling

De eerste zonnestralen van het jaar zullen mooi weerkaatsen op de unieke kleur Indium Grey. De matte afwerking van de lak laat het stoere lijnenspel van de T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ extra goed uitkomen. De voor deze uitvoering unieke, hoogglans zwarte accenten zorgen samen met de zwarte softtop voor een stijlvol contrast. Wie had ooit gedacht dat grijs en zwart zo’n kleurrijk geheel kunnen vormen. Langs de boulevard ben je als eerste weg bij het verkeerslicht, om vervolgens ontspannen verder te cruisen. Dat komt omdat de T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ is uitgerust met de geliefde en sportieve 1.5 TSI-benzinemotor met 150 pk en automatische DSG-transmissie. En over sportiviteit gesproken: de stoere looks van R-Line zijn bij deze limited edition standaard inbegrepen.

All-inclusive premium interieur

We hebben de Edition Grey uiteraard extra luxe aangekleed. Denk aan automatische airco, LED-verlichting, een Digital Cockpit en het premium beats soundsysteem - je zomerse playlist moet natuurlijk wel goed blijven klinken met het dak omlaag. Ook een achteruitrijcamera en een draadloze inductielader voor je smartphone zijn standaard. Op frissere zomeravonden zul je de stoelverwarming en stuurwielverwarming zeker kunnen waarderen. Extra lekker zitten doe je overigens in stoelen die bekleed zijn met stijlvolle, half lederen bekleding. 

Van de T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey zijn slechts twintig exemplaren bestemd voor Nederland. Wat betekent dat exclusiviteit is gegarandeerd. Voor de snelle beslissers is hij nu uit voorraad leverbaar voor € 58.490*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.