Leusden,
12
januari
2023
|
11:29
Europe/Amsterdam

Black Style-pakket maakt de Golf echt af

  • De Golf: vertrouwde kwaliteit, ruimte en rijeigenschappen
  • Black Style-pakket op R-Line, GTE, GTI en R
  • Zwarte lichtmetalen velgen, spiegelkappen en diffusor
  • Meerprijs vanaf € 980 
Samenvatting

De populaire Volkswagen Golf en Golf Variant zijn er nu ook met het stijlvolle Black Style-pakket. Met zwarte lichtmetalen velgen en andere details in zwart komt de Golf nog sportiever voor de dag. Het Black Style-pakket is er voor de Golf (Variant) R-Line (Business), GTE, GTI en R.

De Golf is in Nederland nog steeds zeer populair; er rijden in ons land inmiddels 275.000 exemplaren rond en daarmee is de Golf de meest voorkomende personenauto. In Duitsland stond de Golf met ruim 84.000 exemplaren in 2022 op nummer 1 als meest verkocht model, net als in de voorgaande jaren. De Golf 8 wordt gebouwd in het Duitse Wolfsburg. Binnen het brede motorenaanbod is er een hoofdrol voor efficiënte mild hybride- en plug-in hybridetechnologie. Het topmodel binnen de plug-in hybrideserie is de Golf GTE. Die koppelt sportieve prestaties aan een lage CO2-uitstoot en de mogelijkheid om tot 60 kilometer elektrisch aangedreven te rijden. Daarnaast blijven de iconische Golf GTI en Golf R de ultieme ‘hot hatches’.

Stijlvol en sportief: Black Style

Om de Golf echt af te maken is er nu het Black Style-pakket op de Golf en Golf Variant. Inbegrepen bij het pakket zijn om te beginnen zwarte lichtmetalen velgen (18 inch voor de R-Line (Business)- en GTE-modellen; 19 inch voor de GTI en R). Ook de spiegelkappen, uitlaatsierstukken en de strip tussen de koplampen zijn uitgevoerd in stijlvol zwart. De prijs van het Black Style-pakket is afhankelijk van de gekozen uitvoering. Voor de populaire R-Line (Business) modellen bedraagt de meerprijs € 1.410, op de Golf GTE kost het pakket € 980.

De zekerheid van Volkswagen

Elke Golf wordt geleverd inclusief tien jaar We Connect online diensten, vier jaar garantie, 12 jaar carrosseriegarantie en gratis 24-uurs mobiliteitsservice. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.