Leusden,
12
juni
2019
|
12:17
Europe/Amsterdam

Cool en sportief: Volkswagen Vaderdag-inspiratie

Cool en sportief: Volkswagen Vaderdag-inspiratie

  • Volkswagen-webshop boordevol originele Vaderdag-cadeaus
  • Speciaal voor Vaderdag: extra scherpe prijzen op populaire artikelen
  • Vandaag vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis; gratis verzending vanaf € 25
Samenvatting

Inspiratie is een dingetje als het om Vaderdag gaat. Voor iedereen die eens wat anders wil geven dan een geurtje of paar sokken, is de webshop van Volkswagen een originele inspiratiebron. Wat te denken van GTI-slippers die een heus bandenspoor achterlaten? Of de Mobicool koelbox en de sportieve GTI koeltas. Ook als het wat speelser mag, biedt de Volkswagen webshop uitkomst.

Welke vader houdt er nou niet van een koel drankje? Vaderdag is dé dag om daar op in te springen. Bijvoorbeeld met de Mobicool koelbox. Ondanks zijn compacte formaat biedt hij ruimte aan maar liefst 6 anderhalve-liter flessen en dankzij de 12V- en 230V-aansluiting is hij in én buiten de auto te gebruiken. De metallic blauwe box koelt tot 17 graden onder de omgevingstemperatuur. Hij is er tijdelijk voor slechts € 49,95 (normaal € 69,95). Ook heel cool: de GTI koeltas. Met deze perfect geïsoleerde tas in heuse GTI-stijl zijn wel zes flessen tegelijk koel te houden. Speciaal voor Vaderdag is deze tas er nu voor € 14,95.

GTI-slippers mét bandensporen

Echte vaders maken een onuitwisbare indruk. Met de stoere en comfortabele GTI-slippers laten ze deze zomer zelfs hun sporen na... bandensporen om precies te zijn. Origineler worden slippers niet. En dat tijdelijk voor slechts € 9,95.

Voor de speelse vader

Vaders zijn net jongens: ze zijn nooit uitgespeeld. Daarom is de T1 Bulli van LEGO zo’n leuk cadeau, ook al omdat vaders doorgaans wel wat hulp kunnen gebruiken als ze een camper bestaande uit maar liefst 1.334 onderdelen in elkaar knutselen. Zo worden onvergetelijke vader-kind-momentjes gecreëerd. Dit historische speelgoed is er voor € 99,95.

De vertroetel-vader

Soms krijgen vaders het op hun heupen: dan moet en zal de auto perfect schoongemaakt worden. Met de zomerverzorgingsset bestaande uit een dashboardreiniger, insectenverwijderaar, een velgenreiniger en-borstel en de microvezeldoek staat de auto er zó weer spic en span bij. De complete set is er tijdelijk van € 29,95 voor slechts € 9,95.

Deze én andere originele Volkswagen (Vaderdag)artikelen zijn te vinden in de Volkswagen-webshop. Vandaag vóór 21.00 uur besteld is morgen in huis. Bestellingen vanaf € 25 worden gratis thuisbezorgd. Klanten beoordelen de Volkswagen-webshop gemiddeld met een 9,1.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.