Connectiviteit

Altijd verbonden

Wat is connectiviteit?

Met het connectiviteitsaanbod van Volkswagen betreedt de digitalisering uw Volkswagen wat meer comfort, veiligheid en vermaak biedt. Door de verbinding van de auto met internet ontvangt u verkeersinformatie in real-time, wordt u herinnerd aan de volgende servicebeurt, kunt u streaming en web radio of snelle hulp bij pech gebruiken. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en vereisten van afzonderlijke functies afhankelijk zijn van de gekozen dienst.

We Connect en We Connect Start

De volgende generatie van mobiele online diensten. In auto's die compatibel zijn met We Connect, zoals de nieuwe Golf, Passat, T-Roc Cabrio en talloze andere nieuwe auto's van Volkswagen van het modeljaar 2021 bent u online voordat u erg in heeft. En met We Connect Start bent u ook in uw ID. model altijd verbonden. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart kan uw Volkswagen vanaf het begin verbinding maken met het internet.

Meer over We Connect   Meer over We Connect Start

Car-Net

Met de mobiele online-diensten van Car-Net bereikt u het reisdoel sneller en bent u ben optimaal geïnformeerd. Verkeersinformatie in real time, vrije parkeerplaatsen en prijzen voor tankstations, alles geïntegreerd in de navigatie met Car-Net "Guide & Inform". Uw smartphone als afstandsbediening, met Car-Net "Security & Service" kunt u via de We Connect app portieren en de kofferbak gemakkelijk vergrendelen en openen.

Meer informatie   We Connect portaal

App-Connect

Breid de cockpit uit - App Connect plaatst geselecteerde smartphones-apps op het touchscreen van uw infotainmentsysteem: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink® - deze drie innovatieve technologieën staan nu ter beschikking en bieden aanvullende bruikbare en plezierige functies.

Meer informatie

Welke diensten zijn voor jou beschikbaar?

Is uw Volkswagen uitgevoerd met We Connect of Car-Net? Of kan We Connect Go achteraf worden ingebouwd? Hier krijgt u een eerste, niet-bindend overzicht van de mobiele onlinediensten die op de auto van uw keuze beschikbaar zijn.  

Nu testen