Je Volkswagen en garantie

  • 3 jaar lakgarantie
  • 8 jaar hoogvoltaccugarantie
  • 12 jaar carrosseriegarantie
Vind je dealer
Volkswagen Service

Garantie bij Volkswagen

Rijden met zekerheid en plezier, dat is waarom je voor een Volkswagen kiest. Om je daar een handje bij te helpen, hebben we extra uitgebreide garanties. Voor als er onverhoopt toch iets met je auto gebeurt. En ja, die zijn behoorlijk uitgebreid, maar we twijfelen dan ook niet aan de kwaliteit van onze producten.

Economy Service | Volkswagen

4 jaar garantie
op nieuwe Volkswagens vanaf 2021

Op nieuwe Volkswagens voorzien van een diesel- of benzinemotor krijg je standaard 4 jaar garantie. Die garantie bestaat uit 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar extra garantie. Geen zorgen over onverwachte reparatiekosten, dus. Zorg wel dat je je Volkswagen volgens fabrieksvoorschrift onderhoudt. Alleen dan blijft je garantie geldig én ontvang je ook nog eens gratis pechhulp in Nederland en heel Europa.

 

Download garantievoorwaarden

2 jaar garantie
op elektrische Volkswagens en modellen tot 2021

Rijd je een elektrische auto of een Volkswagen van een modeljaar voor 2021? Dan krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Op elektrische modellen krijg je standaard tot en met 5 óf zelfs 7 jaar onderhoud, afhankelijk van het model.

Download garantievoorwaarden

Volkswagen garantie

3 jaar lakgarantie

Rijd je in een nieuwe Volkswagen? Dan krijg je standaard 3 jaar lakgarantie. Als er lakproblemen optreden door materiaal- of fabricagefouten, dan repareert je Volkswagen dealer dit kosteloos. Onze dealers werken met een schadeherstelbedrijf dat jouw auto precies volgens de fabrieksvoorwaarden herstelt. Zo blijft je auto een echte Volkswagen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op de hoogvoltaccu in jouw nieuwe elektrische of hybride Volkswagen zit garantie tot 8 jaar of 160.000 kilometer. De speciaal opgeleide technici bij je Volkswagen dealer zijn gekwalificeerd om aan hoogvoltaccu’s te werken. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en voorkom je onnodige storingen.

Volkswagen Golf e-Golf exterieur small
Volkswagen garantie

12 jaar carrosseriegarantie

De carrosserie van je Volkswagen is volledig verzinkt of gemaakt uit hoogwaardige staalsoorten - meer dan robuust, dus. Daarom krijg je 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit, zonder kilometerbeperking.

4 jaar reparatiegarantie

Ben je voor onderhoud of een reparatie bij de Volkswagen dealer geweest? Dan ontvang je 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de vervangen onderdelen. Onze Volkswagen monteurs weten als geen ander wat het beste is voor jouw auto en gebruiken alleen maar originele onderdelen.

Ontdek meer

4 Jaar reparatiegarantie
Niet gevonden wat je zocht?

Chat met ons of neem contact op met de klantenservice.
We zijn bereikbaar op 088 - 0330109 (ma t/m za 08:00-20:00).

Bekijk alle onderhoudsproducten