Tijd voor een update van de kaarten in jouw navigatiesysteem? Het wegennet is constant in verandering. Dan is het fijn om de meest actuele kaarten te hebben. Volkswagen biedt updates aan voor al haar navigatiesystemen.

Volkswagen Infotainment navigatie

Update voor
Discover systemen.

Het Discover multimediasysteem zit in bijna alle nieuwe Volkswagen modellen na 2013. Het systeem kenmerkt zich door het touchscreen en de separate CD/DVD/SD speler in het dashboardkastje. Je kunt de navigatie-update gratis downloaden en installeren. Ook kun je de navigatie-update bij de Volkswagen-dealer laten uitvoeren tegen een kleine vergoeding van € 25.

Naar updates
Volkswagen Infotainment navigatie1

Update voor
RNS/MFD systemen.

De infotainmentsystemen RNS en MFD zitten in veel modellen voor 2014. Het systeem kenmerkt zich door de CD/DVD ingang aan de bovenkant. De navigatie-update vindt plaats doormiddel van een CD/DVD die in de webshop te bestellen is. De update wordt door de Volkswagen-dealer uitgevoerd.


Shop online
Volkswagen Infotainment navigatie

Update voor
Maps+More.

Maps+More is geleverd in de Volkswagen up! van 2011 t/m 2016. Het systeem kenmerkt zich door de portable module die op het dashboard te monteren is.

Je kunt de navigatie-update zelf uitvoeren door de software te downloaden en te installeren voor € 69.


Naar update

Radiozender logo's voor Composition- en Discover-serie.

Download hier de logo's voor radiozenders.