De Polo GTI

Stel 'm samen
Nieuwe Polo GTI
Prijs vanaf 43.790 ¹ Vermogen 207 pk

Geef alles. Altijd

Ladies and gentlemen, we got ‘em! De Polo GTI is vanaf nu te bestellen en hij is niet bang om te laten zien wat ‘ie kan. Met z’n sportieve design en innovatieve uitrusting brengt ‘ie prestatie en rijplezier naar het volgende niveau. Klaar voor een portie g-kracht? Gordel om en gaan.

Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI

Kracht in z’n ware vorm

Je hoeft de motorkap niet open te doen om te zien wat de Polo GTI in huis heeft: z’n sportieve uitstraling verraadt alles. Van de typische rode GTI-accenten en sportieve bumpers tot de nieuwste tech zoals de IQ.LIGHT Matrix LED koplampen met verbindende LED strip. En omdat de meeste mensen alleen de achterkant van je Polo zullen zien, voegden we een chromen uitlaat toe en de drie letters die alles zeggen: GTI.

Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI

Op de grens van klassiek en digitaal

Stap in de GTI en je wordt omringd door klassieke GTI-elementen, zoals rode lijnen en geruite bekleding. Maar de Polo GTI is ook helemaal van deze tijd, met z’n multifunctionele stuurwiel, Climatronic automatische airconditioning, strak vormgegeven touch-knoppen, Digital Cockpit en het Ready to Discover multimediasysteem met standaard 20,3 centimeter scherm. Natuurlijk ben je volledig verbonden met de wereld, dankzij de diensten van We Connect. En dat allemaal terwijl jij in je comfortabele sportstoel zit.

Nieuwe Polo GTI
Nieuwe Polo GTI

Van 0 tot een glimlach in 6,5 seconde

De Polo GTI maakt z’n sportieve beloftes waar. En dat mag ook wel, met zoveel kracht onder de motorkap. De DSG-automaat zorgt ervoor dat jij ononderbroken rijdt. Met de GTI is je rijplezier écht eindeloos.

Nieuwe Polo GTI

Slimmer dan ooit

De ideale bijrijder die nooit in slaap valt? De Polo GTI heeft ‘m. Het IQ.Drive Pakket met Travel Assist houdt je in jouw rijbaan en past jouw snelheid aan op het verkeer om je heen. Verkeer in je dode hoek? De optionele Side Assist geeft een lichtsignaal. Wel zo handig.

Nu te bestellen

Wil je niet langer wachten en zo snel mogelijk het gaspedaal van je Polo GTI intrappen? Dat snappen we. Stel ‘m nu samen en voor je het weet stap je in je nieuwe Volkswagen.

Nieuwe Polo GTI
Meer informatie

Lees in de brochure alles over de Polo GTI

Naar eigen smaak

Hoe ziet jouw perfecte Polo GTI eruit?

Contact met de dealer

Vind je dichtstbijzijnde dealer

¹ De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.