Draadloos je telefoon opladen

Rijden is laden

Volkswagen Draadloos Laden
Percentage batterij bij aankomst 100% Aantal kabels in de auto 0

Je smartphone opladen in de auto is niet altijd even handig. De kabel slingert rond en je moet niet vergeten je telefoon in te pluggen voordat je wegrijdt. Volkswagen heeft hier een oplossing voor: draadloos laden. Ondersteunt je telefoon dit? Dan is het klungelen met kabels verleden tijd.

Volkswagen Features

Zo werkt draadloos laden

Is je Volkswagen uitgerust met draadloos laden? Dan is het vak vóór de versnellingspook omgetoverd tot laadstation. Als je smartphone draadloos laden ondersteunt, dan hoef je hem alleen maar in dit vak te leggen. Je Volkswagen doet de rest.

Draadloos laden is verkrijgbaar op deze modellen

De Polo

De Polo is completer dan ooit, zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen. En voor de liefhebbers van de nieuwste tech zijn er natuurlijk genoeg slimme feature om ‘m mee uit te breiden. Zoals de Digital Cockpit of Travel Assist.

Bekijk de Polo
New Polo R-Line

De T-Cross

Sla rechtsaf, als iedereen rechtdoor gaat. De T-Cross is niet alleen onze meest veelzijdige SUV, maar heeft ook een scala aan slimme features. Zoals Front Assist of Adaptive Cruise Control.

Bekijk de T-Cross
Volkswagen T-Cross

De T-Roc

Een sportieve SUV met al het goede van ons succesnummer de Golf. De T-Roc zit vol slimme features die rijden prettiger en veiliger maken. Zoals een Digital Cockpit maar bijvoorbeeld ook Front Assist.

Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc

De T-Roc Cabrio

De T-Roc Cabrio combineert als geen ander het robuuste van een SUV met het comfort van een open dak. En dan zit 'ie ook nog eens bomvol handige features, zoals Lane Assist en Front Assist. Dat is pas echt zorgeloos rijden.

Bekijk de T-Roc Cabrio
T-Roc Cabrio

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Neem de Digital Cockpit bijvoorbeeld, dat elke rit in je Golf nog veiliger en meer ontspannen maakt.

Bekijk de Golf
Golf

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven makkelijker maken.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Tiguan

Voor de Tiguan is geen avontuur te groot. Dat kan ook niets anders, met zo'n enorme bagageruimte, een krachtige motor en handige features. Zoals Discover Pro en IQ.Light. De Tiguan is echt alles. Behalve saai.

Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als head-updisplay en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte en een hele hoop trekkracht, dat is de Tiguan Allspace. En niet vergeten: je kunt 'm upgraden met allerlei stoere én handige extra’s. Zoals een panoramadak, derde zitrij en Keyless Entry.

Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant de ultieme auto. En privé krijgt je gezin nog nét wat extra ruimte. Features als Traffic Jam Assist en Discover Media maken 'm nóg slimmer en veiliger.

Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant

De Arteon

Kiezen tussen extravagant en elegant? De Arteon is het allebei. En hij is niet alleen heel sierlijk, maar zit ook nog eens boordevol de nieuwste features en slimme assistenten. Zoals een Digital Cockpit en head-updisplay.

Bekijk de Arteon
Volkswagen Arteon

De Arteon Shooting Brake

Een luxe uitstraling, grote bagageruimte en dan ook nog een allerlei innovatieve features als Keyless Entry, Front Assist en Discover Media. De Arteon Shooting Brake heeft het gewoon allemaal.

Bekijk de Arteon Shooting Brake
Volkswagen Arteon Shooting Brake
New Polo R-Line
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Roc
T-Roc Cabrio
Golf
Volkswagen ID.3
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Tiguan
Volkswagen ID.4
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Variant
Volkswagen Arteon
Volkswagen Arteon Shooting Brake

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Volkswagen features

Head-updisplay

Alle informatie direct in zicht

Lees meer
up! Beats

Beats

Designed to move you.

Lees meer
Volkswagen Active Info Display

Digital Cockpit

Ieder z’n eigen dashboard.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook jouw telefoon draadloos opladen in je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is